Zvezda sve jača i igra sve bolje, danas stiže potvrda?

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.07.2019.
11:16
Izvor: Sportske.net

Vladan Milojević ima razloga za zadovoljstvo.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Posle uspešno obavljenog posla protiv litvanske Suduve, fudbaleri Crvene zvezde večeras startuju u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Rival na ''Marakani'' biće im ekipa finskog HJK Helsinkija, a utakmica počinje u 20:45h, uz direktan TV prenos na RTS 1.

Od početka nove sezone, srpski šampion je odigrao ukupno tri takmičarske utakmice. Počelo je remijem bez golova u Litvaniji, onda je u revanšu Zvezda slavila sa minimalnih 2:1, a proteklog vikenda je u prvom kolu domaće Linglong Superlige savladala Javor Matis sa 2:0.

Iz meča u meč Zvezda je delovala sve sigurnije, noge su igračima ''sve lakše'' posle obavljenih priprema, a istovremeno se ekipa i dodatno pojačava, pa taj trend bi trebalo da dođe do izražaja i večeras protiv šampiona Finske.

Zvezdina startna postava se ustalila u prvim  mečevima na startu nove sezone, ali večeras će trener Milojević morati da obavi jednu prinudnu promenu, posle crvenog kartona Gobeljiću u revanš meču sa Suduvom. Za očekivati je da ga, kao protiv Javor Matisa, među starterima zameni Filip Stojković.

Dobra vest za crveno-bele jeste i oporavak iskusnog veziste Hozea Kanjasa, koji je ovog leta stigao iz solunskog PAOK-a, pa se očekuje i njegov nastup večeras, da li od prvog minuta ili u drugom poluvremenu.

Zvezda je, podsetimo, dovela i napadača Tomanea koji se još oporavlja od povrede, a vratila je i štopera Miloša Degeneka, koga ćemo na terenu najverovatnije videti od sledeće utakmice.

Prema tome, kako smo juče i najavili, Zvezdinih startnih 11 večeras bi trebalo da izgleda ovako:

Borjan,
Stojković, Babić, Milunović, Rodić,
Jovičić, Jovančić,
Ben, Marin, Ivanić,
Boaći.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke