Zvezda stvara još moćniji Grafičar, koje igrače će dobiti ovog leta?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 09.06.2019.
19:09
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

U novoj sezoni, Zvezdina filijala igraće u višem rangu takmičenja i cilj je da i dodatno napreduje kako bi iz sezone u sezonu iznedrila sve veći broj igrača za prvi tim crveno-belih.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Podsetimo, Grafičar je ovog proleća uspeo da se iz Srpske preseli u Prvu ligu, a u svom sastavu je imao nekolicinu Zvezdinih talentovanih fudbalera koji su pokušali da se u ''filijali'' nametnu treneru srpskog šampiona Vladanu Milojeviću za dobijanje prilike u prvom timu Crvene zvezde.

Ono što navijače Crvene zvezde najviše interesuje jeste odgovor na pitanje da li je i ko od tih fudbalera uspeo da zasluži Milojevićevo poverenje, a deo odgovora dao je generalni direktor kluba Zvezdan Terzić, na današnjem početku priprema crveno-belih za novu sezonu.

Istovremeno, on je najavio još bolju organizaciju Grafičara, ali i prelazak još nekih Zvezdinih igrača u ovaj sada već prvoligaški klub.

''Potrebno je organizaciono, stručno i igrački podići Grafičar na viši nivo. U Grafičar će otići 3-4 najtalentovanija igrača iz omladinske škole i ovog leta. Zvezda B je filter ka prvom timu Crvene zvezde.

Prošlo je vreme kad su igrači mogli iz omladinske škole da odmah uđu u prvi tim.

Podigli smo svoje zahteve i fudbaleri ni biološki nisu spremni za prvi tim Zvezde. Grafičar je u velikoj meri pomogao i mladim igračima koji su danas ovde, Nikoliću, Gavriću, Stanojevu, Konataru i Stankoviću.

Ko će otići na pripreme u Austriju, a ko će se vratiti u Grafičar videćemo. U ovom momentu Veljko Nikolić ima najviše šansi da ostane na raspolaganju treneru Milojeviću'', zaključio je Terzić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Silvio
Sunday, 09.06.2019
20:48

Zvezda bi trebala da razmisli o tom da napravi finijalu u Republici Srpskoj. Bolja je prva liga BiH nego druga liga Srbije. Nesto kao sto je bilo nekad sa Leotarom... mozda Borac iz Banjaluke

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 10.06.2019
15:36

Napravio je od vas Ramadani fiNijalu samo što ćete o tome tek čuti.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Friday, 14.06.2019
00:35

ma da ispali iz lige nema price :D i usli u ls izlizane price tvoje,pobedili oprvaka evrope,ali u ligi su jaci svi smesan si kao cirkus,za tebe je pantic realnost

avatar
Old_school
Sunday, 09.06.2019
19:38

Samo se plasim da niko od njih nece dobiti sansu vec ce se prodavati na kilo. Malo vise hrabrosti, klinci bi vredeli milione.

avatar
gorango
Sunday, 09.06.2019
22:43

Da ali mislim da je to planski...sta je radio sa ofk-om to je nastavio sa CZ.

avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 09.06.2019
19:27

Вељко је префињени техничар али је слаб у дуел игри.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 09.06.2019
19:26

Najtalentovaniji igrač zvezde ide u Grafičar, a najtalentovaniji igrač Partizana ide u Juventus, eto koliko je Partizan jači.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 09.06.2019
19:37

Pa normalno, kad si rekao da pavlovic talentovaniji od De Lihta, kako da ne ode. :D Evo ti ovako, igrac Zvezde osvaja titulu sa 36 bodova vise od igraca partizaija. Igrac partizaija jedva bude treci u prvenstvu. :D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 09.06.2019
21:31

Igrači zvezde bez sudija pobedili samo Voždovac, Rad i igrali nerešeno sa Radničkim, to je 7 bodova podeljeno sa 2 i zaokruženo jednog 4 boda za zvezdu u sezoni. Igrači Partizana bez uticaj sudija pobedili 29 utakmica, a to je 87 bodova pa podeljeno sa dva i zaokruženo je 44 boda pre plej ofa i još 21 u plej ofu ukupno 65 bodova. Razlika je "samo" 61 bod u korist Partizana, a nije ni čudo kad je zvezda samo 2 puta šutnula u okvir Partizana za 2 utakmice, otprilike kao Dinamo iz Vranja.

avatar
Old_school
Sunday, 09.06.2019
19:37

Imasi ti zivot?