Zvezda stoprocentna - Adžić i Ben srušili Dinamo!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 28.01.2018.
17:53
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su drugu pobedu u sklopu priprema u Antaliji. Nakon Stumbrasa savladan i Dinamo Brest.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Aktuelni vicešampion Srbije odigrao je u nedelju dve kontrolne utakmice u sklopu priprema za drugi deo sezone. Ranije danas savladan je litvanski Stumbras rezultatom 3:1 o čemu ste više mogli da čitate OVDE!

Igrači koji nisu nastupili u duelu sa Stumbrasom izašli su tokom popodneva na teren i osmerili snage sa Dinamo Brestom.

Crvena zvezda je u drugom meču dana slavila rezultatom 2:0 (0:0) čime je na najbolji mogući način kompletiran trećin dan boravka u Antaliji.

Crvena zvezda: Borjan (Stanković), Hajdin, Frimpong (Eraković), Le Talek, Rodić, Jovičić, Krstičić, Kanga (Nikolić), Adžić, Ben, Boaći (Joveljić);

Prvo poluvreme duela sa Dinamom obeležila je povreda Abrahama Frimponga koji je posle samo deset minuta morao da napusti teren, a njegovo mesto u timu zauzeo je mladi Strahinja Eraković koji je do kraja meča odradio odličan posao.

Obema ekipama poništen je po gol u toku prvog poluvremena, a više o tome šta se još dešavalo na terenu mogli ste da čitate OVDE!

Golovi su pali u nastavku meča. Crvena zvezda je povela preko Luke Adžića u 51. minutu, a nakon toga je usledio kraći period igre kada je Dinamo preuzeo inicijativu.

Najbolju priliku Dinamo je imao sredinom drugog poluvremena kada je posle dosta dobrih pasova na malom prostoru usledio udarac koji je uspeo da zaustavi Milan Borjan.

Dvadeset minuta pre kraja akciju Ričmonda Boaćija i Stefana Hajdina golom kruniše El Fardu Ben. Boaći je primio loptu na dvadesetak metara od gola, poslao je na desni bok odakle je Hajdin uputio centaršut po zemlji i pronašao usamljenog Bena koji je samo sproveo loptu u mrežu.

Do kraja utakmice Crvena zvezda je mogla do još jednog gola ali je udarac Dejana Joveljića sjajnom intervencijom zaustavio golman Dinamo Bresta.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević iskoristio je priliku da u drugom delu na teren pošalje mlađe igrače koji su ostavili odličan utisak. Stefan Hajdin je pokazao da može da odgovori i na poziciji desnog beka pa je danas upisao i asistenciju za drugog Zvezdinog novajliju.

Naredne utakmice u Antaliji crveno-beli igraju 31. januara protiv Amkara iz Perma i Sileksa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi G0L iz kornera
Monday, 29.01.2018
05:21

Dve pobede u jednom danu to moze samo Zvezda.

avatar
SvetskiSampion
Sunday, 28.01.2018
22:05

Zvezda pokidala danas , protiv Dinama je ponisten cist gol u 9. minutu ali nema veze mozemo po 2 evropske da igramo dnevno :)