Zvezda - Stiglo prvo pojačanje za Evropu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 30.03.2016.
09:38
Izvor: Sportske.net

Sportski sektor Crvene zvezde obezbedio je potpis iskusnog igrača koji će biti prvo pojačanje za napad na Evropu, a u planu je dovođenje štopera i napadača.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Predstavnici fudbalskog kluba Crvena zvezda uveliko rade na tome da postojeći igrački kadar zadrže i dodatno ga osnaže uoči početka borbe za plasman u jedno od dva evropska takmičenja.

Podrazumeva se da će prioritet biti nastavak saradnje sa Miodragom Božovićem, ali dok Grof ne parafira novi ugovor, sportski sektor radi na jačanju igračkog kadra.

S tim u vezi, sportski direktor Blažo Raosavljević, otkrio je za "Sport" da je sa Damirom Kahrimanom postignut preliminarni dogovor oko produžetka saradnje i da će iskusni golman praktično biti prvo Zvezdino pojačanje za Evropu.

"Preliminarno je postignut dogovor sa prvim golmanom Damirom Kahrimanom, koji je razgovarao sa generalnim direktorom Terzićem. Želja je obostrana da se potpiše ugovor do juna 2018. godine" rekao je Raosavljević za "Sport".

Dogovorom sa Damirom Kahrimanom crveno-beli praktično kreću u formiranje ekipe koja će napasti plasman u jedno od dva evropska takmičenja, a iskusni golman biće tek prvo "pojačanje", jer ona prava tek slede.

Nije tajna da Crvena zvezda traži iskusnog napadača i da će za golgetera na leto biti izdvojena ozbiljna svota novca, s tim što se imena igrača koje prate Raosavljević i Božović čuva u strogoj tajnosti.

Osim napadača crveno-beli razmatraju angažovanje još jednog štopera jer Aleksandra Lukovića i Sava Pavićevića "muči krštenica", dok se Brazilac Edson do sada nije pokazao kao pojačanje, a Zoran Rendulić nije rešenje na duge staze.

"U fokusu imamo nekoliko kvalitetnih igrača. Slede, naravno, razgovori i sužavanje kruga. Ulaganja u igrače svakako će biti u skladu sa ambicijama" poruka je sportskog direktora Crvene zvezde.

Crveno-beli se nalaze na putu ka overi šampionske titule, a jedan od ciljeva do kraja sezone biće obaranje Ginisovog rekorda po broju uzastopnih pobeda u jednoj sezoni koji drži lisabonska Benfika sa 28 vezanih trijumfa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

27 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 30.03.2016
20:06

Golman je najmanji problem.

avatar
Toni Kroos
Wednesday, 30.03.2016
14:00

Nama treba desni bek!

avatar
El Diablo
Wednesday, 30.03.2016
14:57

Vama u Evropi treba Slavisa Kokeza ako hocete u grupnu fazu LS/LE.

avatar
\'Влада Брее
Wednesday, 30.03.2016
12:53

Zvezda u subotu puca od Vose.. Zivi bili pa videli :)

avatar
El Diablo
Wednesday, 30.03.2016
14:50

Ukoliko bude regularno sudjenje Vosa ce proci neporazena.Da ima pomoc sudija kao Zvezda i Vosa bi sa ovim timom lagano bila prva.

avatar
Red Star
Wednesday, 30.03.2016
15:33

Znas ti kako to funkcionise vi ste na taj nacin osvojili desetak titula.

avatar
PeraKojot
Wednesday, 30.03.2016
12:07

Edson nikad ozbiljan igrac. Adziceva i Terzina kombinacija.

avatar
El Diablo
Wednesday, 30.03.2016
16:15

Ni ostali igraci u postavi ne odskacu puno u kvalitetu od Edsona.A to cete videti u Evropi.Bar cete imati uigranu ekipu da vam to ne bude alibi kao nakon eliminacije od Kairata.

avatar
MozdaRealan
Wednesday, 30.03.2016
21:40

Само нека сте ви сила од тима. Па бар два пута смо бољи од вас ове сезоне што смо и доказали. А које судије? Шта судије помажу Звезди ове сезоне? Људи моји морате да сватите да судије помажу и Звезди и Партизану и тако је увјек било и биће. Као што у Шпанији помажу Реалу и Барселони, у Португалу Бенфици и Порту у Енглеској Манчестеру... Онај ко оспорава Звездину титулу оце сезоне показује да је јадан и изкомплексиран.

avatar
kostajnicacz
Wednesday, 30.03.2016
20:05
avatar
PeraKojot
Wednesday, 30.03.2016
19:52

Donald, Talek, Ibanjez i Vieira su deset puta bolji od Edsona.