Zvezda stavila tačku na prelazni rok, da li ste znali da su otišla još dvojica igrača?

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.02.2019.
19:10
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Srpski šampion je na svom zvaničnom sajtu danas podvukao crtu kada je u pitanju zimski prelazni rok, a našu pažnju privukla su dva imena.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Svakodnevno ste, zajedno sa nama, mogli da pratite dešavanja tokom zimske pijace u Crvenoj zvezdi i manje-više sve je poznato široj javnosti.

Ipak, ima i manje poznatih detalja.

Crveno-beli su danas objavili konačan bilans zimskog prelaznog roka, a tom prilikom je istaknuto da su Zvezdinu opremu razdužila i dvojica igrača o kojima se nije pisalo u medijima - to su Ranko Jokić i Stefan Kovač, obojica članovi generacije 1999.

Podsetimo, Zvezda je ove zime ostala i bez još jednog mladog igrača, Radivoja Bosića koji je nedavno prešao u Partizan.

Na kraju da rezimiramo, Zvezda je ove zime dovela: Miloša Vulića, Erika Jirku, Nemanju Milunovića, Aleksu Vukanovića, Dejana Vidića, Strahinju Krsteskog, Milana Gajića i Mirka Ivanića.

Otišli: Dejan Vidić (pozajmica, Zemun), Strahinja Krsteski (pozajmica, Grafičar), Dejan Meleg (pozajmica, Levadijakos), Aleksa Terzić (pozajmica, Grafičar), Ze Markos (pozajmica, Grbalj), Nenad Krstičić (AEK), Miloš Degenek (Al Hilal), Nemanja Milić (BATE), Nikola Stojiljković (Majorka), Slavoljub Srnić (Las Palmas), Radivoj Bosić (Partizan), Ranko Jokić, Stefan Kovač.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 12.02.2019
23:27

Pre bi se reklo da je prelazni rok stavio tačku na prvu šopingholičarku Srbije jer da se nije završio kupovala bi ona još.

avatar
MALI PLAVI
Tuesday, 12.02.2019
21:42

A gde su Jokić i Kovač otišli?