Zvezda - Stanković neće izgovore!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.04.2020.
12:31
Izvor: Sportske.net

Nije lako planirati novi ulazak u Ligu šampiona u ovakvoj situaciji.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Dejan Stanković je gostovao na Zvezda TV i govorio o aktuelnim temama, kao i planovima za novu sezonu, ako ih je uopšte moguće praviti u trenutnim okolnostima.

Naravno, navijači žele da se i sledeće sezone nastavi uspešan evropski niz i da se izbori novi plasman u neko od evropskih takmičenja, ali sada će biti mnogo težepripremiti ekipu za tako veliki izazov.

Ipak, bez obzira na sve, Stanković uverava da neće tražiti bilo kakve izgovore ako novi uspesi izostanu.

''Mnogo je teško iz dnevne sobe razmišljati o Ligi šampiona. Ja sam direktan i iskren, jednostavno nismo još ni naše prvenstvo zaršili, ali ja neću tražiti izgovore.

Crvena zvezda je takav klub da napada sve što joj je ispred puta i sve što može da osvoji ona će to i pokupati da uradi. Sve ciljeve koje zacrta mora da ispuni, a tako i ja razmišljam.

Naravno, tu je naravno ulazak u Ligu šampiona ili Ligu Evrope, osvajanje duple krune, i šta sve budemo mogli da uzmemo mi ćemo se boriti do poslednjeg daha da to i uzmemo. Ja se neću sakriti iza bilo kog izgovora, ako se nešto, ne daj Bože loše desi, tu sam na prvoj liniji fronta, nemam problem da radim kako mislim i kažem.
-
Baner stoni tenis

Sa mnom su naravno momci, fenomonalna grupa fudbalera, nije ni čudo što su napravili takav uspeh u zadnje dve tri godine, jer je baza ostala.

Vidim da su pravi profsionalci i momci koji se ne plaše ničeg. Podignute glave idemo na sve što je moguće i na sve zacrtane ciljeve jer je zvezda takav klub i ne može da bira'', objasnio je Stanković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke