Zvezda - Stabilizacija je uspela?

Autor: Beta Beta
subota 16.05.2015.
20:00
Izvor: Beta

Posle današnjeg trijumfa nad OFK Beogradom, trener Crvene zvezde ponovio da je drugo mesto ''realnost'' za njegov tim, ali i naglasio da crveno-beli na leto mogu dobro da profitiraju od eventualnih transfera.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom nad OFK Beogradom i time što je ekipa zadržala drugo mesto na tabeli.

"Utakmica se odvijala onako kako smo želeli. Mislim da smo zasluženo pobedili. Uspeli smo da sačuvamo drugo mesto, što je naša realnost. Prvoplasirani tim je zasluženo osvojio titulu, mi smo drugi i čestitam svojim igračima na prikazanoj igri", rekao je Lalatović novinarima posle utakmice.

Zvezda je kao gost na stadionu Obilića savladala OFK Beograd sa 4:2, čime je kolo pre kraja obezbedila drugo mesto na tabeli Super lige Srbije.

Lalatović je istakao da je zadovoljan i time što je "realizacija proradila", ali da ga brinu primljeni golovi.

"Greške su sastavni deo fudbala, ali brine kako smo primili golove, Zvezdi ne sme da se desi da primi dva pogotka za dva minuta", kazao je trener Zvezde.

On je naveo da je zadovoljan polusezonom u kojoj je šansu dobilo mnogo mladih igrača.

"Uspeli smo da isforsiramo mnogo mladih igrača, da Zvezda napokon stane na noge. Stabilizacija kluba je uspela. Ako Zvezda bude želela da proda sve mlade igrače, može da lepo profitira", rekao je Lalatović.

Trener OFK-a Dejan Đurđević čestitao je Zvezdi na pobedi, ali je kazao da bi nerešen rezultat bio pravedan.

"Svesni kluba u kojem radimo, pozicije u kojoj smo i načina na koji živimo, izašli smo sa klincima koji su pokazali da su budućnost kluba i srpskog fudbala. Ova deca su pokazala ozbiljnost, predstavili su se najbolje moguće", rekao je Đurđević.

Zvezda će u poslednjem kolu dočekati Mladost, dok će OFK gostovati Jagodini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milos Kosta Kostic
Sunday, 17.05.2015
08:06

koji profit sine kada su procenti prodati menadzerskoj agenciji? zato smo tu gde jesmo. ova uprava nista nije napravila, cak i produzetak saradnje sa gazpromom je dogovorila prethodna uprava. jedino dobro je bilo to sto je sansa pruzena mladim igracima, ali je pitanje da li ce se nastaviti sa tim ili je ovo bilo prinudno resenje uprave zbog manjka ideja koga dovesti od stranaca i malverzacijama zaraditi pare

avatar
mibo$$$.
Saturday, 16.05.2015
23:22

Čast Rajku koji je doveden,a od ovih iz zvezdine škole,nešto vrede Jović i Ristic,ovo ostalo ima na kilo u svim mladjim kategorijama klubova nase lige.

avatar
Mirko Mirkic
Saturday, 16.05.2015
22:52

dobro je to Terza stabilizovo

avatar
Vanja Grubač
Saturday, 16.05.2015
21:41

Stabilizacija kluba je uspela....oh Bože.

avatar
Jebi AV komsije male
Sunday, 17.05.2015
04:15

Bolje i to nego da kmeci ko neki tamo brav