Zvezda - Šta to muči Krstičića?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 15.02.2018.
11:35
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Zvezdin vezista priznaje da mu nije bilo lako.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda je u drugi deo sezone ušla bez Gelora Kange, koji je karijeru nastavio u Sparti iz Praga, što je dovelo do određenih pomeranja u timu, koja su najviše došla do izražaja u slučaju Nenada Krstičića.

On će sada imati nešto drugačiju ulogu, pomeren je napred, a tandem zadnjih veznih činiće kapiten Donald i Branko Jovičić.

Posle utakmice sa CSKA, Krstičić je u izjavi ''Novostima'' priznao da mu nije baš lako da se privikne na nove zahteve, ali naravno, čini sve da ostvari zamisli tren era Milojevića.

''Evropske utakmice mi teško padaju. Imam malo prostora, a ja nisam navikao da igram okrenut leđima ka golu. Dosada sam imao prostor da vidim ceo teren ispred sebe, sad moram da menjam naviku. Ja uvek dajem maksimum za ekipu, a vremenom ću se privići na novu-staru ulogu'',
objašnjava Krstičić.

Kada je u pitanju revanš u Moskvi, Krstičić se nada da će on i njegovi saigrači imati više prostora u napadu, u odnosu na prvi meč na ''Rajku Mitiću''.

Ono što vidi kao Zvezdinu prednost u revanšu, jeste to što će ''Armejci'' igrati bez Golovina.

''Najteže je čuvati igrače koji ulaze između dve linije, a on nam se stalno zavlačio, pravio probleme. Imao je par dobrih lopti napred. Njegov izostanak je hendikep za CSKA, a plus za nas'',
zaključio je Krstičić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sef9
Thursday, 15.02.2018
17:14

realno on je zadnji vezni covek se pogubio protiv cska treba nam kreator igre

avatar
Capitano
Thursday, 15.02.2018
15:52

Mislim da trebaju u revansu kao zadnji vezni da pocnu Krsticic i Jovicic, a Donalda da Miloje gurne kao ofanzivnog veznog. Verujem da bi Donald pokidao na toj poziciji.

avatar
chaki
Thursday, 15.02.2018
13:00

Nije uopšte za tu poziciju i ne treba ga forsirati tu,imamo za tu trojicu iza spica Radonjica, Adzica, Srnica, Bena,Pesic moze kad je Boaci napred pa cak pre i Milijas al u nasem prvenstvu

avatar
Thursday, 15.02.2018
12:37

Sta ce Krsticica muciti nego krsta:-D