Zvezda - Šta je sa transferom ''Ace Tenka'' u Ajntraht, gde je zapelo?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.01.2015.
21:52
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Činilo se tokom novogodišnjih praznika da je taj transfer gotova stvar. Međutim, Aleksandar Kovačević je i dalje na pripremama Crvene zvezde.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Pre nekoliko dana je izgledalo da će se Aleksandar Kovačević otisnuti na zapad Evrope, i to u Bundesligu, gde je veliko interesovanje za njegove usluge pokazao Ajntraht iz Frankfurta.

Pominjala se cifra od svega 500.000 evra koju su navodno Nemci želeli da plate za borbenog vezistu, ali iz Zvezde nisu negativno odgovarali na ovakve spekulacije.

Dani su prolazili, Zvezda je počela pripreme za nastavak sezone, pa se sada stiče utisak da se Kovačević udaljio od Bundeslige.

A da problema ima potvrdio je i sam fudbaler u izjavi ''Novostima''. Navodno su u Ajntrahtu oprezni zbog nekih ranijih loših iskustava!?

''Svi čekamo predsednika kluba koji je zbog nekih ranijih loših iskustava u saradnji sa Zvezdom stavio veto na transfer. Šta će biti, ne znam... I u ponedeljak sam čekao celi dan, ali je odgovor opet prolongiran za 24 časa'', izjavio je Kovačević, a prenose ''Novosti''.

Ipak, Kovačević se trudi da o svemu ne razmišlja previše i da se maksimalno posveti treninzima.

''Ako se ostvari transfer u Frankfurt - super, ako ne - život ide dalje, biće prilike već na leto'', poručio je Kovačević.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Monday, 12.01.2015
23:56

Mila majko, pa ne umete ni igraca da prodate za dzabe!!

avatar
mare care
Tuesday, 13.01.2015
09:37

oni prodaju samo u drugu ligu ( MIlijaš Pečmik Gogić) ovo im je problem