Zvezda - ''Srce na teren'' za pobedu u derbiju!

Autor: Beta Beta
sreda 22.04.2015.
13:33
Izvor: Beta

Mladi defanzivac Crvene zvezde Vukašin Jovanović izneo svoju prognozu rezultata 148. večitog derbija i tako odgovorio napadaču crno-belih Ivanu Šaponjiću, koji veruje da će Partizan da trijumfuje sa 2-1.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Vukašin Jovanović rekao je danas da oseća pozitivnu tremu pred debi u "večitom" derbiju protiv Partizana i da će njegova ekipa "poginuti na terenu" kako bi došla do pobede i zadržala šanse da odbrani titulu.

"Očekivanja su velika, igra se derbi. Biće 35.000-40.000 ljudi, najveći klub u Srbiji protiv drugog najvećeg i mislim da će za ovog većeg biti 2:0.

U stvari, ne bih da obećavam to, mogu samo da obećam da će ekipa poginuti na terenu, da će ostaviti srce, a ako oni budu bolji - šta da radimo"
,
rekao je Jovanović agenciji Beta.

"Mislim da imamo dobru ekipu i da možemo do pobede", dodao je 19-godišnji Jovanović.

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić" igraju protiv Partizana 148. "večiti" derbi, u sklopu 24. kola Super lige Srbije.

Jovanović će debitovati u "večitom" derbiju.

"Trema je pozitivna, nema koga da se plašim, brojim minute i sate do derbija. Nadam se da ću odigrati bolje nego protiv Voždova, da ću iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje. Ali, važnije od moje dobre igre je pobeda", rekao je on.

Partizan je prvi na tabeli sa pet bodova više od Zvezde.

"Mi ćemo biti pod pritiskom jer zaostajemo pet bodova, ali će i oni osećati pritisak jer imaju iskusnu ekipu sa više derbija u nogama. Pobeda bi nam dala vetar u ledja, pobedom imamo realnije šanse da osvojimo titulu", rekao je Jovanović.

Golman Crvene zvezde Predrag Rajković rekao je da je Partizan favorit u predstojećem derbiju zbog iskusnijih igrača koji su odigrali mnogo derbija.

"Tenzija se polako oseća, ali osim pobede, ne smemo da razmišljamo ni o čemu drugom. Prepustio bih Partizanu ulogu favorita pošto ima više iskusnijih igrača", rekao je on.

Golman crveno-belih naveo je da će Partizan biti pod većim pritiskom.

"Derbi rešavaju sitnice, ko bude agresivniji i koncentrisanije udje u meč pobediće. Oni će biti pod pritiskom jer ako izgube mi ćemo prići na dva boda zaostatka i to je veći pritisak u borbi za titulu", rekao je Rajković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zeljko Slavni 37
Wednesday, 22.04.2015
18:00

Zasto jos uvek nema ni govora o doping kontroli? Ista ta doping kontrola je trebala biti u plej off ABA lige. Popovicu ODLAZI.

avatar
Realan 1
Wednesday, 22.04.2015
13:54

Mogu oni da ostave i srce i bubrege i jetru na terenu.Dzaba sve kada nemaju kvalitet. :D

avatar
Wednesday, 22.04.2015
14:26

tako je mogu i bubrege da ostave dzaba ima da ih zgazimo ko plitak potok!!!