Zvezda spremno ide u London, u utorak stižu sjajne vesti za ''delije''?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 20.10.2019.
15:05
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Optimistički nagoveštaj iz Ljutice Bogdana.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Štoper Crvene zvezde Miloš Degenek vodiće u utorak u Londonu veliku borbu sa napadačima Totenhema u trećem kolu Lige šampiona.

''Sparsi'' su u krizi u poslednje vreme, a navijači Crvene zvezde nadaju se da bi njihovi ljubimci to mogli da iskoriste. Slično razmišlja i Degenek, koji veruje da će Zvezda i u Londonu obradovati svoje navijače.

''Idemo u London sa željom da se još jednom što bolje pokažemo u Ligi šampiona. Susrećemo se sa prošlogodišnjim finalistom tog takmicenja i niko od nas igrača ne očekuje lak posao.

Mnogo se kod nas priča o krizi Totenhema, ali posle serije loših rezultata sigurno će i oni pristupiti ovom meču maksimlno ozbiljno. Zvezda je u prošle dve sezone odmeravala snage sa engleskim ekipama Arsenalom i Liverpulom i siguran sam da će to pomoći stručnom štabu u pripremi ove utakmice.

Mi ćemo izaći na teren potpuno spemni i željni pobede, daćemo sve od sebe da na terenu uradimo što šef traži od nas i da obradujemo zvezdaše'', izjavio je Degenek, a prenosi klupski sajt.

Naravno, prezadovoljan je izgledom tabele Grupe B posle prva dva kola, gde je Zvezda odmah iza Bajerna.

''Sjajan razvoj događaja za nas. Ušli smo u ovogodišnju Ligu šampiona sa željom da nadmašimo prošlogodišnji rezultat i već nakon dva kola smo na dobrom putu da to i ostvarimo.

Znamo koliko su naši rivali kvalitetni, ali mi sigurnim korakom vraćamo Crvenu zvezdu tamo gde i pripada, među evropsku elitu. Sigurno ni našim rivalima nije lako pred susret sa nama. Bio bih najsrećniji da ne menjamo mesto u grupi sve do kraja'', poručuje Degenek.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 20.10.2019
15:47

Kad smo mogli da pobedimo sampiona Evrope kod kuce sto ne bi mogli pobediti i finalistu u njegovoj kuci. Napred Zvezdo, napred Svetinjo, napred Institucijo, napred ponosu Srbije i srpske dijaspore.

avatar
Marko HM
Sunday, 20.10.2019
15:45

Srećno, momci!

avatar
Südkurve München
Sunday, 20.10.2019
15:25

Idemo po pobedu u Londonu 🔴⚪🔴⚪🔴⚪🟥⬜🟥⬜🟥⬜