Zvezda spremila prva dva pojačanja, hoće li ovako izgledati put do Lige šampiona?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 01.06.2020.
08:19
Izvor: Sportske.net, novosti

Navijači sa nestrpljenjem čekaju nove evropske okršaje.

fkcukaricki.com
fkcukaricki.com

Povezane vesti

Crvena zvezda pravi planove za novi napad na plasman u grupnu fazu Lige šampiona naredne sezone, a taj posao bi mogao da im olakša tandem pojačanja.

Već smo preneli informaciju Arene sport da je šampion Srbije veoma blizu angažovanja fudbalera Mančester sitija na pozajmici u Čukaričkom Slobodana Tedića, a poljski mediji najavili su i člana Pogona Srđana Spiridonovića kao novog fudbalera Zvezde.

Tedić bi na Marakanu stigao na pozajmicu, dok bi Spiridonović potpisao višegodišnji ugovor.

Novosti navode da bi put "crveno-belih" do Lige šampiona mogao da bude poznat već sada.

Zvezda će startovati od drugog kola kvalifikacija za LŠ gde će biti nosioci, a prema sadašnjem stanju stvari tamo će ih čekati  Kluž (Rumunija), Ferencvaroš (Mađarska), Omonija (Kipar), Sent Galen (Švajcarska), Dandalk (Irska), Suduva (Litvanija), Olimpija (Slovenija), Sarajevo (BiH) i Vardar (Makedonija).

Što se trećeg kola tiče, postoji mogućnost da Zvezda i tamo bude povlašćena ukoliko uspešno prebrodi prvu prepreku, to bi značilo da ih u trećoj rundi verovatno čekaju timovi poput Legije (Poljska), Makabija TA (Izrael), Moldea (Norveška), Mitjilanda (Danska), Karabaga (Azerbejdžan), Šerifa (Moldavija)...

Baner 10

Ukoliko se to ne desi, na drugoj strani terena će ih sačekati dosta jači rivali od kojih su najjači Olimpijakos (Grčka), Seltik (Škotska), Dinamo Z. (Hrvatska), Astana (Kazahstan), Ludogorec (Bugarska), Jang bojs ili Bazel (Švajcarska) i ostali.

U plejofu pak srpski šampion neće biti povlašćen, pa bi prema trenutnom stanju u šampionatima tamo trebalo da ih čekaju Salcburg (Švajcarska), Olimpijakos, Seltik (Škotska), Dinamo Z. (Hrvatska).

Treba sačekati kraj sezone, ali čini se da se evropski put Zvezde već sada nazire.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mihmar
Monday, 01.06.2020
19:55

Ispada da nam Dinamo ne gine , ili u trecem, ili u cetvrtom kolu ...

avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 01.06.2020
15:11

Zvezda spremila prva dva pojacanja za bolja evropska izdanja.

avatar
Milos Ilic_fb1
Monday, 01.06.2020
08:26

Bilo koje Evropsko takmicenje bi Zvezdi mnogo znacilo. Logicno, voleli bi da to bude LS zbog finansija i prestiza, ali videcemo kako ce biti

avatar
mihmar
Monday, 01.06.2020
19:57

Pitanje da li ce Zvezda ici na to da daje pare za strane igrace da bi pojacala tim, ili ce sa ovim timom i igracima iz omladinske skole, pokusati da dodje do Lige evrope ... i jedna i druga opcija bile bi finansijskii podjednako povoljne, a mozda ova druga i vise, jer ne bi bilo prekomernog trosenja novca, a mladim igracima bi skocila cena