Zvezda - Sporazumni raskid opcija za Parkera

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 22.05.2015.
22:33
Izvor: Sportske.net

Kapiten reprezentacije Antigve i Barbude Džošua Parker namerava da Crvenu zvezdu napusti kao slobodan igrač zbog čega će narednih dana biti reči o sporazumnom raskidu saradnje.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda napravio je transfer promašaj po ko zna koji put u skorijoj budućnosti pošto se angažovanje Džošue Parkera pokazalo kao totalni fijasko.

Reprezentativac Antigve i Barbude nije pokazao gotovo ništa u crveno-belom dresu a Zvezda je za njega morala da izdvoji sumu od 180.000 evra koja je na ime obeštećenja isplaćena Domžalama.

Problematični napadač tokom proleća je bio usresređen na privatne obaveze u Londonu pa na terenu nije ni mogao da pokaže da li i koliko vredi. Dva gola u duelu sa Vojvodinom postignuta iz ofsajd pozicija govore da je Parker bio promašena investicija.

Kao po pravilu, Zvezda će sada morati da spasava što se spasti da, a poslednja vest je da će klub i igrač pokušati da dogovore sporazumni raskid ugovora.

Primarno je bilo planirano da Džošua Parker bude prosleđen Rubinu na plaćenu pozajmicu ali je ta opcija pala u drugi plan. Crvena zvezda će pokušati da se dogovori sa napadačem kojem se duguje određena svota novca što će biti zalog za pregovore.

Ukoliko sve prođe kako na stadionu "Rajko Mitić" očekuju greška sa angažovanjem Džošue Parkera biće ublažena sporazumnim raskidom saradnje dok bi svaka druga opcija za crveno-bele bila nepovoljna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bard fudbala
Saturday, 23.05.2015
13:32

Rasan golgeter,rodjeni strelac hahaha

avatar
Lidija Ostojic-Radin
Saturday, 23.05.2015
09:24

Dug Parkeru bi trebalo da plati onaj ko ga je dovodio, a ne Zvezda. Dečko je u karijeri do dolaska u Zvezdu dao ukupno 14 golova!? za pet godina. Očigledno je da je u pitanju neka kombinacija, a ne pravo pojačanje. E pa taj koji je pravio kombinaciju, neka je i isplati.

avatar
Ivana Zile
Saturday, 23.05.2015
03:29

A sto se vi nadate da ce Parker da se cenka sa upravom? pa oni mu duguju nekoliko plata I on je jednostavno u prednosti ako dodje do nekog cenkanja. Jednostavno tuzice Zvezdu I dobice ciste papire a klub mora da mu isplati ono sto mu se duguje. Briga njega za Zvezdu I Terzu.

avatar
Аполо
Friday, 22.05.2015
23:41

Tu gresku je napravila uprava, Lalatovic ga nije ni trazio. Neka uprava sad iz svojih privatnih dzepova izvuce novce i vrati dugovanja.

avatar
Marko Kralj
Friday, 22.05.2015
23:36

A mi i dalje dovodimo i dalje dugujemo.. i opet ce nas tuziti i opet se vrtimo u krug vec 10 godina..

avatar
Goran Zdravkovic
Friday, 22.05.2015
23:22

koliko su ovi glupi ili neko stavio pare u dzep od transfera, tj neku dobru proviziju... pa covece, ako nece da mu menadzer nadje klub ili sam klub da mu pronadje novi klub, i za neku sumu koju su ulozili prodaju ga, onda lepo mu ne dati do kraja ugovora mogucnost da igra ali da mu placaju plate, pa da vidite kako ce momentalno da pronadje klub...

avatar
Petar Petar
Saturday, 23.05.2015
01:59

Problem je sto nema odakle da ga placaju, plus sto su u startu pukli za njega 180 hiljada (iako su tvrdili da je dosao bez obestecenja i svi se ovde pecali na tu bajku), pa onda racunaju da je bolje da ode bez tuzbe nego jos jedan kamen oko vrata.