Zvezda "sparinguje" sa komšijama

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.12.2017.
09:56
Izvor: Sportske.net

Crveno-beli još uvek nisu saopštili ko će im biti rivali tokom zimskih priprema ali je otkriveno da će među njima biti i klub iz komšiluka.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda još uvek nije izašao u javnost sa kompletnim planom priprema za prolećni deo sezone, ali se u grubim crtama može govoriti šta će biti "na meniju".

Centralni deo priprema za prolećni deo sezone crveno-beli će obaviti u Antaliji, a već su obelodanjena imena dva ruska kluba protiv kojih će Zvezda testirati formu.

Zanimljivo je da su informacije o zakazanim kontrolnim mečevima plasirali ruski klubovi pa smo tako saznali da će tim Vladana Milojevića odmeriti snage sa Amkarom iz Perma i Zenitom iz Sankt Peterburga.

Juče je još jedan klub saopštio da će tokom priprema igrati protiv Crvene zvezde. Radi se o bosanskohercegovačkom premijerligašu Sarajevu. Ta utakmica zakazana je za 5. februar u Antaliji.

Spisak bi uskoro trebalo da bude kompletiran. U najavi je kontrolna utakmica sa beloruskim Brestom, a izbor rivala je potpuno logičan ako se uzme u obzir da Zvezdu na startu proleća čeka dvomeč sa moskovskim CSKA.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Индија Пакистан
Wednesday, 20.12.2017
12:47

Што би било лепо да се може одгледати ова утакмица уживо, тј, да се игра негде у нашој близини !