Zvezda - Šestorica čekaju na izlaznim vratima!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.12.2016.
09:42
Izvor: Sportske.net

Zimska transfer pijaca ponovo će, po svoj prilici, biti prometna na "Marakani". Osim planiranih pojačanja u Zvezdi se uveliko govori i o mogućim odlascima.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije uskoro će staviti tačku na jesenji deo sezone, a nakon toga na scenu stupa sportski sektor koji će pokušati da pronađe najbolja rešenja tokom zimskog prelaznog roka.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je u sredu o tome na kojim pozicijama će crveno-beli pokušati da se pojačaju, ali će u isto vreme morati da budu obavljeni i pojedini "odlazni" transferi.

Pođimo od toga da su Pablo Mouče i Hugo Vieira prvi u redu za odlazak sa "Marakane" i da se samo traže dovoljno dobra rešenja za obojicu. Argentinac će šest meseci pre dogovorenog roka biti vraćen sa pozajmice, dok bi Portugalac trebalo da bude prodat kako na leto na bi otišao kao slobodan igrač.

Kako bi obezbedili novac za normalno funkcionisanje kluba i angažovanje novih igrača u Ljutice Bogdana razmatraju prodaju još nekoliko igrača, a među njima su Marko Petković i Mihailo Ristić.

Bivši fudbaler OFK Beograda ušao je u poslednjih šest meseci ugovora sa Crvenom zvezdom i zbog toga će najverovatnije biti prodat već na zimu. Što se tiče Mihaila Ristića, za njega je letos postojala ponuda od 2 miliona evra, a teško da će Zvezda na zimu moći da računa na takvu svotu jer je mladi fudbaler zbog povreda pao u formi.

Spisak fudbalera koji bi na zimu mogli da napuste Crvenu zvezdu tu se ne zaključuje jer su Tomas Fibel i David Babunski takođe bliže odlasku nego ostanku.

Napomenimo i to da na stadionu "Rajko Mitić" imaju čvrst stav po pitanju ostalih standarnih stranaca, zbog čega odlasci Mičela Donalda, Damjana Le Taleka, Džona Ruiza i Gelora Kange nisu opcija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

25 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja #47
Thursday, 08.12.2016
20:59

zvezda je mašina za uništavanje talentovanih igrača, Babunski vam ne valjda, a Barselona, La Masija, Mesi, trenirao s njim, ovo ono...

avatar
Povratak kralja #47
Thursday, 08.12.2016
20:58

Ja se samo sećam da je Terzić kad je dovodio ova inostrana pojačanja pričao da je plan kluba da proda igrače iz svoje škole kako bi doveli kvalitetne strance, ušli u LŠ, podigli im cenu i vratili ceo dug odjednom, a sad se rešavaju i jednih i drugih :D

avatar
Thursday, 08.12.2016
20:25

Ne verujem da će Petko otići. Mislim da će ostati do kraja sezone. Pre sam negde pročitao da će Cvele otići pre njega. Mouče neka ide. Ne treba nam. Svi bi mi želeli da Hugo ostane, ali šta bude buće. Fibel ako ode, neka se forsira Stojanović ili dovede još jedan štoper. Mnogo je bolji vezni red kad igraju Donald i Le Talek zajedno (učestvovali u oba gola protiv Metalca). Rile neka ostane, lik igra iskusno za svoje godine. E sad Kanga, Andrija i Babunski igraju na istoj poziciji. A nekad i Plavšić igra tu. Po svemu sudeći, Babunski ide. A najbolji je tehničar na Balkanu. Sve u svemu, mislim da će Zvezda nastaviti sa pobedama. U drugom delu sezone da se forsiraju Andrija, Ilić i Milošević. Toliko.

avatar
jv
Thursday, 08.12.2016
20:18

Prodati Fibela, Cvetkovica, Rendulica i Petkovica, dovesti dva desna beka i stopera. nU vezise resiti Mucea, a ako dodje ponuda prodati i Letaleka. Vratiti Poletanovica, dati sansu Risticu na centralnom veznom. Plavsica gurnuti napred, resiti se Orlandica.

avatar
Borussia Dortmund
Thursday, 08.12.2016
17:44

Sve prodaj,mozemo mi i bez igraca.Terza i Grof su madjionicari!!!Sramota!!!

avatar
Millanista 00
Thursday, 08.12.2016
13:15

Cekaj, sto da se proda Ristic i Babunski, Ristic iako je povrijedjen oporavice se a mlad je igrac i moze na nekoliko pozicija da igra, a Babunski je sam rekao da mu se svidja u Zvezdi iako ne igra, on sam nije bio zadovoljan koliko na terenu pruza i da moze jos da pruzi, pricao je za Zvezdin portal da mu ne smeta sto je u drugi plan i da ce doc njegovih 5 minuta za igru. Viera i Petkovic neka se prodaju, Muce se vraca u Brazil, Fibela takodje prodati ako je to opcija, jer nista pokazao nista. Ako dodje dobra ponuda za Donalda prodat ga sto ne.

avatar
Red Wolf
Thursday, 08.12.2016
17:29

Sve se slaze samo ne za Donalda on je mozdq i najbitniji igrac u cz.

avatar
Millanista 00
Friday, 09.12.2016
01:35

Ako dodje dobra ponuda samo tad, na to sam mislio, jer se Li Talec ne smije dirat zbog malo stopera.

avatar
gorango
Thursday, 08.12.2016
18:31

samo primeti da babunskog nema vec neko vreme ni medju 18..mislim da ce otici, nazalost..tu su neke mutne radnje..

avatar
Toni Kroos
Thursday, 08.12.2016
12:53

Meni se,najiskrenije,ne svidja Ristic jer je nekako previse mekan a i nema poziciju ali to ne znaci da ga treba prodati posto-poto vec mu treba naci pravu poziciju i isforsirati ga na prolece jer je jos uvek mlad! Ruiza nikako ne prodavati jer je tek napunio 22 godine a ima ugovor do 2019 i njegovu prodaju razmatrati tek od kraja sledecih kvalifikacija! Imam osecaj da ce Babunski u Sloveniju ili u Hrvatsku i da ce tamo pokidati jer ce tamo dobiri minutazu! Prodati Kangu, Fibela i Petkovica a Babunskom i Ristica forsirati na poziciju Kange!

avatar
Millanista 00
Thursday, 08.12.2016
13:19

Slazem se dosta sa tobom, osim da se Kanga proda, ima vazeci ugovor, pa ako na proljece bude igrao dobro tada ga unovcit. Protiv sam prodaje Babunskog i Ristica, sam Ristic je rekao da radi na masi u teretani i da se priprema za povratak, a Babunski kao sto sam gore napisao, strpljiv je i ako ga ne otjeraju nece nidje. Viera, Fibel i Petkovic da se prodaju a Muce neka se vrati u Brazil. Ruiz je dosao u Zvezdu sa viskom kilograma, ako bude standardan moze bit bolji od Kange.

avatar
Millanista 00
Thursday, 08.12.2016
15:55

Znam, ali Babunski moze da igra i centralnog veznog i ofanzivnog veznog i cini mi se krilo, a Kanga je najvise igrao kao Lijevo krilo ili lijevi poluspic, samo neka prodaju Vieru I Petkovica i Fibela i neka vrate Mucea. I u januaru ne moraju nista kupovat.

avatar
paok
Thursday, 08.12.2016
14:46

Ne trebate prodati Kangu, ne mogu ova dvojica da ga zamene barem na toj poziciji. A Petkovica i Fibela se trebate resiti i za dzabe. Iskreno me iznenadilo da igrate tako slabo.

avatar
Toni Kroos
Thursday, 08.12.2016
14:38

Da,ali ako Kanga ostane onda ce i dalje Babunski biti na klupi,mozda cak ni to s obzirom da se sada forsira Adzic.

avatar
Anderton
Thursday, 08.12.2016
12:21

Babunski će otići za džabe i negde drugde će pokidati, živi bili pa videli.

avatar
Millanista 00
Thursday, 08.12.2016
13:21

Ako je vjerovat onome sto je rekao za Zvezdin portal i ZvezdaTV nece nidje, jedino mu je zao da kad dobije sansu ne iskoristi je al je to zbog losih terena. Ponikao u Barsinoj skoli, ako mu se da veca sansa bice bolji od Kataia.

avatar
gorango
Thursday, 08.12.2016
18:35

ja mislim da je momak korektan..nece da laje javno, a zasto nije u timu bar sada kada je tim desetkovan je ocigledno menadzerisanje..decko je zasluzio vecu minutazu..

avatar
Anderton
Thursday, 08.12.2016
17:25

Ne bih rekao da neće. Mislim da komšije na tom mestu planiraju neke drug igrače.

avatar
Malo veliki covek
Thursday, 08.12.2016
11:14

Ode pola prve postave... Šteta za Zvezdu, mogla je na Ristica da uzme fine pare, a i Poletanovic dosta vredi, ali ugovor...

avatar
paok
Thursday, 08.12.2016
14:47

Ma nek idu, nikakva steta. To su sve polovnjaci, nemoj misliti da nekoga pljujem, isto je i kod nas.

avatar
Thursday, 08.12.2016
10:53

alo bre, pa bolje da prodamu Kangu nego Ristića, o kojoj Zvezdinoj deci pričate non stop, kad ih prodajete u svakom prelaznom Roku? Dovlačite neke indijance, koje posle 6 meseci vraćate u matične klubove, a u medjuvremenu da bi ste Im plaćali plate, prodajete Zvezdinu decu, budućnost kluba, pa posle nema ni dece ni tih polovnjaka iz egzotičnih liga? STRAŠNO....

avatar
Nikola Nikolic
Thursday, 08.12.2016
14:00

Zvezdina deca? Pa oni ne postoje, postoje Zvezdina deca iz OFKE koju nam otimate

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Thursday, 08.12.2016
14:30

Hahaha doveli dva vasa igraca :D grujic,risti,jovic,jovanovic dalje ne moram cuti bolje