Zvezda se već priprema za novi duel sa PSŽ-om!

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.10.2018.
18:33
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Iako će pre toga odmeravati snage i sa Liverpulom i sa Napolijem, Crvena zvezda je već napravila lepu uvertiru i za dolazak Pari Sen Žermena.

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Ubedljiv poraz od Pari Sen Žermena na ''Parku prinčeva'' (1:6), polako ide u arhivu, a u Crvenoj zvezdi su već okrenuti novim izazovima u Ligi šampiona, od kojih će jedan biti i beogradski duel sa pariskim ''Svecima'', 11. decembra.

U susret toj utakmici, danas je u posetu Crvenoj zvezdi došao ambasador Francuske u Srbiji, Njegova ekselencija Frederik Mondoloni.

Dočekali su ga čelni ljudi Crvene zvezde, na čelu sa predsednikom Svetozarom Mijailovićem i generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem. Kako se navodi na Zvezdinom sajtu, razgovor je protekao ''u vrlo prijateljskom i vedrom duhu, što je još jedan pokazatelj odlične saradnje dva kluba''.

''Izuzetno nam je drago što smo imali priliku da ugostimo gospodina Frederika Mondolonija i njegove saradnike. Njihova poseta je dokaz sjajne saradnje dva naroda, srpskog i francuskog, kao i dva kluba. Takođe, drago nam je što će Crvena zvezda na svom stadionu imati priliku da ugosti Pari Sen Žermen u Ligi šampiona'', izjavio je Mijailović za klupski sajt.

Zadovoljstvo zbog ovog susreta nije krio ni ambasador, koji je uveren da će utakmica između Crvene zvezde i PSŽ-a na stadionu ''Rajko Mitić'' biti pravi fudbalski spektakl.

''Drago mi je da je Crvena zvezda tamo gde i pripada, i verujem da će publika u Srbiji moći da uživa u pravom spektaklu prilikom gostovanja Pari Sen Žermena. Izuzetno mi je drago što sam obišao stadion i posetio Zvezdin muzej'', izjavio je ambasador Mondolini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 11.10.2018
11:41

Normalno je da su u elitnom takmicenju i odnosi elitni.

avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 11.10.2018
02:29

Дошао је да посети Звезду јер могао је да види што ПСГ нема.

avatar
Silent
Wednesday, 10.10.2018
19:57

I u partizanu se spremaju za dolazak Radnika iz Surdulice😂

avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 11.10.2018
02:30

Зашто њих спомињеш. Немој брате да будеш као њихови Пантићи тј. Шојићи.