Zvezda se spasila u poslednjem minutu!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 25.06.2019.
19:56
Izvor: Sportske.net

Problemi na pripremama, ne ide baš sve kao po loju.

Crvenazvezdafk.com
Crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Umalo prvi poraz Crvene zvezde na pripremama u Austriji. Danas je u Vindišgartenu ekipa Vladana Milojevića odigrala nerešeno protiv Apolona iz Limasola rezulatom 1:1 (0:0).

Crvena zvezda je bila nešto bolji rival na početku utakmice, ali nije pretila, ekipa Vladana Milojevića nije imala ideju kako da stigne do gola golmana protivničkog tima.

Papulis je prvi probao da ugrozi Zvezdin gol, a na drugoj strani je Boaći umalo iskoristio nonšalantnost golmana Apolona.

Zvezda je ozbiljnije pripretila prvi put tek u 40. minutu kada je Ben šutirao pored gola, i to je bilo sve od ekipe Milojevića u prvih 45 minuta.

Moramo napomenuti i da se igralo po velikoj vrućini i da je to predstavljalo igračima veliki problem.

Ni u prvih desetak minuta drugog poluvremena se nije desilo ništa, a onda je viđen gol u mreži Popovića. Zelaja je bio strelac, skrenuo je loptu u gol za prednost Apolona, igrao se 57. minut.

Dobru akciju izradili su Marin i Jevtović, ali Boaći nije iskoristio dodavanje Čačanina, pa je ostalo 1:0 za Apolon. Do kraja bez velikih šansi, sve do 90. minuta utakmice. Tada je Ebesilio uspeo da uputi sjajan centaršut, najviši u skoku je bio Milunović koji je pogodio za 1:1, što je bio i konačan rezultat.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čeki
Tuesday, 25.06.2019
20:45

Samo ako nastavimo da dovodimo istrosene i matore igrace kojima ce, plus, noge biti teske od priprema, ima da se provedemo ko bosi po trnju.

avatar
Dorotej
Tuesday, 25.06.2019
20:34

Ne treba praviti dramu od rezultata i unositi nervozu. To su samo pripreme. Treba vežbati taktične variante, obratiti pažnju na iznošenje lopte na protivničku polovinu, rak rana Zvezde i srpske reprezentacije.

avatar
poljskikupanjac
Tuesday, 25.06.2019
20:29

igra kao celog proleca ,nije mi jasno samo zasto toliko izbegava ebisilija kad on jedini zna nesto sa loptom

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Wednesday, 26.06.2019
06:05

Добро питање, надам се само да није реч о неким нефудбалским разлозима...