Zvezda se nerado seća Holanđanina, Partizanu sudi Estonac

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 11.08.2018.
11:37
Izvor: Sportske.net

Određene su i sudije za mečeve kvalifikacija za Ligu šampiona i Ligu Evrope.

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Crvena zvezda, Partizan i Spartak su saznali ko će deliti pravdu na njihovim mečevima u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope.

Crveno-belima će u Trnavi suditi Holanđanin Serdar Gezibujuk, čovek koga se navijači našeg aktuelnog šampiona ne sećaju po dobru jer je sudio meč Crvene zvezde protiv Sasuola koji je završen rezultatom 3:0 u Ređo Emiliji za Sasuolo.

Nakon prvog duela Crvene zvezde i Spartaka bilo je 1:1.

Partizanu sudi Kristu Tohver, Estonac. Crno-beli brane prednost od 2:1 iz prvog duela.

Spartaku će pravdu deliti sudija iz Turske, Husein Geček. Brondbi je prvi meč na "Marakani" rešio u svoju korist rezultatom 2:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
aca123
Saturday, 11.08.2018
13:59

Kakve veze čovek ima sa tom utakmicom koliko se ja sećam on je odsudio utakmicu za 10-ku a to što mi nismo mogli da pređemo centar na toj utakmici i što smo imali više sreće nego pameti jer po sansama poluvreme je trebalo da bude 5:0 za sasuolo takav je bio odnos snaga na trenu mislim da u poslednjih 10 godina nismo delovali toliko nemocno kao na toj utakmici!!!

avatar
~Posejdon~
Saturday, 11.08.2018
14:38

Rece li neko da je zvezda izgubila tu utakmicu zbog sudije? Kako me nervirate kad samo mlatarate a nista ne razmisljate. Bitno je da si ti upisao komentar. ;)