Zvezda se ne zaustavlja, nije samo Italijan pojačanje u napadu?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 15.08.2020.
10:46
Izvor: Sportske.net

Šta sve Zvezda sprema do kraja prelaznog roka?

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Mnogo toga nam sprema Crvena zvezda.

Federiko Makeda samo što nije postao novi fudbaler Crvene zvezde, a da li će Zvezda stati na njegovom potpisu kada su napadači u pitaju?

Pitanje je, današnji "Žurnal" prenosi da je Zvezda i dalje u kontaktu sa Andersonom Oliveirom iz Familikaa.

Ovaj fudbaler je bio Zvezdina želja već nekoliko meseci, ali je potencijalni dolazak Makede Brazilca stavio u drugi plan. Ipak, i dalje je otvoren njegov dolazak u redove crveno-belih.

Od čega zavisi?

Pre svega, od prodaja, Boaći će skoro definitivno otići, a slična priča je i sa Tomaneom. Ukoliko Portugalac ode, definitivno će se tragati za novim napadačem.

Baner



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Trajke
Saturday, 15.08.2020
12:59

Ne postoji razlog da se dovodi još jedan napadač pored Makede, tu je Krstović koji treba da dobija šansu. Eventualno kvalitetno pojačanje na bekovskim pozicijama i to je to

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 15.08.2020
11:34

Dug od 32M € sa već uračunatom neraspoređenom finansijskom dobiti što u prevodu znači da je za toliko dug zvezde veći na dan 31. decembra 2019, a danas još veći nakon proleća bez prihoda i sa ogromnim rashodima i blokiran račun kluba na kraju sezone i to nakon prolećnog upumpavanja uz pomoć tzv. Gazproma, Poštanske Štedionice i FSS koji su zajedno ubrizgali oko čak 13M € što je celokupan godišnji budžet Partizana da bi zvezda imala samo da plati tekuće troškove tokom proleća bez prihoda, da ne bi izgubila licencu za Evropu i zatim bankrotirala su u senci novog upumpavanja novca za kako sam i sam najavio renoviranje krš tima koji ni svoje navijače nije mogao da ubedi da titula nije lažna. Vođa nezadovoljan igrom zvezde protiv Partizana u poslednje 4 utakmice se javio da nam objasni kako Partizan dobija više od zvezde da bi sakrio da će zvezda ovog leta dobiti više nego ikad što više od Partizana, a rezultati se već vide u vidu milionskih pojačanja u zvezdi iako nikoga nisu još prodali, a i te koje budu prodali njima neće moći da pokriju ni njihove premije, a kamo li nešto više. Da bi Partizan obezbedio godišnja sredstva za život kluba koja su oko 12M € mora da proda najboljeg ili najtalentovanijeg igrača pa je tako prinuđen da proda Filipa Stevanovića pre vremena, ispod cene, igrača koji se još nije ni ustalio u prvih 11 Partizana, a da ne govorimo šta sve Partizan treba da postigne na terenu da bi došao u situaciju da mu pola tima bude sa milionskim ugovorima, a da na istim pozicijama kao zvezda dovodi nove "milionere" što zvezda ne mora jer ona ima državni bankomat, FSS upravlja kao da je Grafičar i UEFA koja ne vidi kršenje finansijskog fer pleja jer je račun u blokadi, a Kangi isplaćeno 300k € samo za potpis ugovora. Sve pošteno i regularno, samo još da igrači Partizana na terenu protiv zvezdinih navijača prerušenih u fudbalske sudije pokažu da su najbolji u ligi sa zvezdom i njenih 18 koalicionih klubova. zvezda će se zaustaviti samo ako počne da grebe dno državnog bankomata jer za sve može da nema, samo zvezdu mora uvek da se "nađe".

avatar
Piksi G00L iz korner
Saturday, 15.08.2020
15:53

Izgleda da samo ti verujes u partizanske bajke ljepi.

avatar
Man united
Saturday, 15.08.2020
17:53

Наш 'крш' тим прима веће плате него ваш супер надмоћни тим? Причај ти то неком другом. Дуг вам је исти као Звездин, нешто не видим да те то брине. Ако следеће сезоне кренете да играте нови интертото куп, тад ће тек да расте у недоглед. Већ сте се максимално задужили, купили добре играче како бисте парирали Звезди. Али клупа вам је изузетно танка. Ми иако имамо тренра натуршчика, опет имамо јачи и покривенији тим. Ако се нешто не промени, интертото вам не гине. Ја мислим да би било логичније о томе да се бринеш уместо што висиш на Звездиним вестима 24/7 и просипаш теорије завере.