Zvezda se kompletirala na Zlatiboru, stigao i napadač!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 18.06.2018.
16:15
Izvor: Beta

Bivši fudbaler Olimpijakosa istakao da se tim nije mnogo promenio.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben rekao je danas da je odmoran i spreman za sve što sledi u pripremama i istakao da crveno-beli moraju biti spremni za prvi meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Srećan sam što sam se vratio posle malo dužeg odmora i lepo je započeti novu sezonu. Odradio sam prvi trening, imamo dosta mladjih igrača ovde, ali tim se nije mnogo promenio."

"Ostali smo bez nekoliko fudbalera, ali dobro izgledamo. Radonjić i Rodić su na Svetskom prvenstvu, a to je odlično za klub", rekao je Ben za klupski sajt.

Dolaskom El Fardua Bena na Zlatibor Crvena zvezda je kompletirala svoje redove, izuzimajući reprezentativce Milana Rodića i Nemanju Radonjića koji su u Rusiji na Mundijalu.

"Osećam se dobro i spremno. Imao sam par slobodnih dana više pa sam odmoran, ali spreman sam za sve što sledi u narednim danima priprema"
, rekao je Ben.

Ben je svestan značaja pripremnog perioda i već razmišlja i o kvalifikacionim utakmicama koje čekaju Crvenu zvezdu.

"Ovaj deo priprema je sa razlogom težak jer znamo šta nas čeka i moramo biti spremni kada izadjemo na teren u prvoj utakmici kvalifikacija. Spremamo se za taj dvomeč, ali ja se nadam da će ih biti još tri nakon toga", rekao je Ben.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke