Zvezda se hvali svojim ''veoma značajnim oružjem''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 15.10.2018.
09:56
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Crveno-beli tokom aktuelne prvenstvene pauze analizirali svoj učinak od početka sezone u Superligi i poseban akcenat stavili su na jedan sve izraženiji detalj u njihovoj igri.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Crvena zvezda je u uvodnom delu sezone stekla sedam bodova prednosti u odnosu na Partizan i za sada uspešno grabi ka odbrani titule, mada je još mnogo ostalo do kraja tekuće sezone.

Ali, adut crveno-belih u toj borbi jeste i velika psihološka snaga njene ekipe, na šta posebno ukazuju na zvaničnom klupskom sajtu.

U prilog tome, Zvezda podseća na nekoliko preokreta koje je ekipa Vladana Milojevića uspela da napravi, ali ne samo ove sezone, nego i u prethodnoj. Dakle, od njegovog dolaska na klupu crveno-belih.

''Prvi je na svojoj koži psihološku snagu crveno-belih osetio Čukarički 26. novembra 2017. godine, kad je prednost domaćinu na Banovom brdu obezbedio Mićin, a Boaći sa dva pogotka odneo ceo plen u komšiluk'', podseća Zvezda na prošlosezonsku utakmicu.

Tri meseca kasnije slično se ponovilo i protiv Spartaka u Subotici, kada je Rodić sa dva gola doneo preokret crveno-belima.

Dalje, Zvezda podseća i na preokret protiv Vojvodine 13. maja u Novom Sadu (strelci Radonjić i Milić), ali ubedljivo najdraže preokrete crveno-beli su napravili ove jeseni u Evropi, protiv Spartaka iz Trnave i Salcburga, u poslednje dve runde kvalifikacija za Ligu šampiona.

Najnoviji je preokret ostvaren u Superligi protiv Zemuna, pa u Zvezdi na kraju izvode ovaj zaključak:
 
''Osvrt na rezultate ne ostavlja dilemu i jasno potvrđuje da je psihološka snaga našeg tima veoma značajno oružje'', poručuju na klupskom sajtu crveno-belih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 15.10.2018
17:56

Podsećaju i hvale se lopovlukom na Banovom Brdu gde na 1:0 Santrač ne sme da dosudi penal Babića nad Mićinom, a onda dosudi penal za prekršaj Pešića nad igračem Čuke, pa onda izmisli ruku odbrambenog igrača Čukaričkog i preokrene rezultat. Time se vi hvalite, a Partizan je taj koji je zasluženo prvi na tabeli jer sudijske krađe ne priznajemo!