Zvezda se hvali dominacijom i u odbrani, ovo je cilj do kraja jeseni!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 23.11.2020.
21:18
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Crveno-beli uživaju u pogledu na tabelu, na broj postignutih i primljenih golova, uz dodatne statističke podatke koji su danas objavljeni na njihovom klupskom sajtu.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

''Crvena zvezda dominira u svim segmentima igre što se tiče domaćeg prvenstva. Devet bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca, najbolji napad sa 44 postignuta gola, ali i odbrana sa svega sedam primljenih pogodaka govore o fudbalskoj superiornosti našeg tima'', navodi se na početku današnjeg teksta na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

Poseban akcenat, ovoga puta stavljen je na odbranu koja nije kapitulirala na deset od 15 odigranih mečeva u Linglong Superligi.

''Naš tim nije primio golove od: Novog Pazara (3:0), Radničkog (3:0), Mačve (3:0), Proletera (1:0), TSC-a (5:0), Voždovca (6:0), Mladosti (4:0), Napretka (3:0), Javora (0:0) i Vojvodine (2:0), što je više od 900 minuta u kojima se naša odbrana perfektno držala. Pogotke su uspeli da nam postignu: Spartak (3:2), Čukarički (3:1), Partizan (1:1), Radnik (4:1) i Inđija (3:2).

Na čak 13 mečeva između stativa je stajao Borjan i on ima sedam primljenih pogodaka, dok Popović na dve utakmice nije dozvolio da ga matiraju'',
navodi se dalje u tekstu.
-
baner

Naravno, ističu se i velike zasluge odbrambenih igrača, od kojih najviše nastupa (13) ima desni bek Milan Gajić, a prati ga Pankov sa 12. Cilj im je sada da do kraja jesenje polusezone više ne prime nijedan gol.

''Crveno-bele do polusezone u prvenstvu čekaju utakmice sa Radom (kod kuće), Zlatiborom (u gostima), OFK Bačkom (kod kuće) i Metalcem (u gostima), i biće to idealne prilike da naš tim još više popravi gol-razliku, te da odbrana da sve od sebe da do polusezone na četrnaest utakmica bude nesavladana'', zaključuje se na Zvezdinom sajtu.
-
Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlagoMeniOpetJA
Wednesday, 25.11.2020
12:04

nazovite me staromodnim ali ova slika, jel normalno da trener cija je ekipa izgubila kod kuce sa ovolikim osmjehom prilazi protivnickim igracima? navijam za zvezdu otkad znam za sebe al je lalat ovdje jako neprofesionalan

avatar
Dorotej
Tuesday, 24.11.2020
11:35

Moramo sebe da hvalimo kada drugi neće. Nismo primili puno golova, ali gde je bila ozbilnjija navala, dobili smo po 2. Odbrana je pravila puno grešaka. Na utakmici protiv Vojvodine je mali Eraković postavio novi rekord - dva puta je vratio golmanu sa protivničke polovine, pri tome nije bio pod presingom. Lepo se čulo sa klupe Zvezde "Ne vraćaj loptu" pa nije pomagalo. Glavni test za odbranu će biti protiv Genta u četvrtak. Nemam dobar osećaj. Nadam se da nisam u pravu.

avatar
Dr fudbala Miloje
Tuesday, 24.11.2020
08:13

Очекујемо саопштење из штаба за саопштења.