Zvezda šalje napadača u Niš?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.01.2017.
15:24
Izvor: Sportske.net

Dan nakon što je Radnički iz Niša prihvatio ponudu Crvene zvezde i prodao Milana Pavkova šampionu Srbije pojavila se informacija da bu crveno-beli mogli da proslede jednog od svojih napadača klubu sa "Čaira".

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Radnički iz Niša ostao je u utorak bez jednog od svojih napadača, pošto je Milan Pavkov predstavljen kao jedno od pojačanja Crvene zvezde.

Nišlije su se pohvalile u sredu da je transfer Milana Pavkova najveći u istoriji kluba, a novac nije jedina naknada koju bi Radnički mogao da dobije od Zvezde.

"U ugovoru, osim obeštećenja, postoje još neki benefiti za Radnički, ali o njima ćemo takođe naknadno, a verujte da su veoma vredni" rekao je predsednik Skupštine Radničkog iz Niša.

Jedan od "benefita" trebalo bi da bude transfer Stefana Ilića iz Crvene zvezde u Radnički iz Niša iako je Kragujevčanin danas otputovao sa crveno-belima na pripreme u Kopar.

Spekuliše se da bi bivši napadač Spartaka posle samo šest meseci u Zvezdi jednog desetominutnog nastupa trebalo da bude prosleđen Radničkom jer je više nego jasno da za Stefana Ilića neće biti mesta u timu Miodraga Božovića.

Samo u ovom trenutku Zvezda na raspolaganju ima šestoricu napadača, računajući i Stefana Ilića, a tokom priprema će se za mesto u timu boriti i omladinci Vanja Vučićević i Lazar Romanić.

Kako je u planu angažovanje još jednog inostranog napadača, jasno je zašto bi Stefan Ilić trebalo da bude prosleđen Radničkom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 11.01.2017
18:47

Боље му је што иде у Ниш јер тамо ће да игра а код Грофа не би био ни резерва. Грофу замерам што младим играчима не пружа шансу.

avatar
Thursday, 12.01.2017
00:02

Veći deo jesenje polusezone, Zvezdine utakmice su bile na žiletu jer je ekipa bila oslabljena kaznama, povredama i dr. i igrala u kombinovanom sastavu. Šansu je dobilo nekoliko mladih igrača i preko toga nije moglo jer bi se ugrozili rezultati.

avatar
Zoran Kaloper
Wednesday, 11.01.2017
16:57

Ovako nesto moze da smisli samo poremecen um Ilic tri puta bolji fudbaler od panja Pankova.

avatar
Wednesday, 11.01.2017
23:55

Ja imam izvesnu rezervu prema Grofu, ali da je toliki dunster, kako po Vama ispada, to je nemoguće. Mislim da je pozajmica prava stvar.

avatar
bokibole
Thursday, 12.01.2017
13:27

Tu se nesto kuva opasno jer,za mene licno-Pavkov i nije bog zna kakvo pojacanje,iako je prilicno mlad,visok...verovatno je po sredi neka ugradnja(iako sam zvezdas,iznosim samo svoje misljenje)izmedju Tonceva i Terzica,jer ionako imamo dovoljno napadaca a jos i ocekujemo stranca razbijaca..uz sve to dovodimo u odbrani FRIMPONGA mislim,stvarno...voleo bih da me neko demantuje!

avatar
England
Wednesday, 11.01.2017
16:54

Cekaj. oni ce da posalju Ilica u Radnicki za Pavkova od koga je Ilic bolji igrac?

avatar
Ivancz
Wednesday, 11.01.2017
16:34

Treba ga poslati na pozajmicu kako bi imao utakmice u nogama.

avatar
1: NAROD vo-dja klub
Wednesday, 11.01.2017
16:30

Ako racunate i Joveljica, imaju i sedam, ako racunate i Ruiza, imaju i osam...