Zvezda sad ima problem i sa ''bonus'' igračem!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 15.10.2020.
15:38
Izvor: Sportske.net

Još jedna muka za Dejana Stankovića kada je sastav u pitanju.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

I pored prethodne informacije da je Mirko Ivanić zaražen koronavirusom, izgledalo je da Zvezdin šef struke Dejan Stanković neće imati problema sa sastavljanjem startne postave za 163. večiti derbi, ali vesti koje stižu ovog popodneva to negiraju.

Preneli smo već da je posle Ivanića zaražen i Gelor Kanga, ali nije koronavirus jedino što pravi probleme aktuelnom šampionu.

Tokom nastupa za mladu reprezentaciju Srbije, na povredu se požalio Zvezdin krilni fudbaler Željko Gavrić, koji je zbog toga propustio najnoviju utakmicu protiv Estonije (0:0), pa je i njegov nastup neizvestan za derbi.

Ukoliko ne bude mogao da nastupi, Dejan Stanković će morati da izabere novog ''bonus'' igrača uz Veljka Nikolića. To će najverovatnije biti ili Njegoš Petrović u veznom redu umesto Sanoga, ili Strahinja Eraković na poziciji štopera umesto Milunovića, ili Degeneka.

163. večiti derbi na programu je u nedelju na stadionu u Humskoj, s početkom u 17 časova.
-
Baner 13

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Deki.Stankovic.5
Thursday, 15.10.2020
17:13

Da Stankovic pusti Erakovica je ravno tome da nas korona sve pobije koliko sutra,tako da ce verovatno Gavric poceti rovit pa koliko izdrzi mada se niko ne oglasava iz kluba oko toga.Gavric nam je uz Nikolica najbolji igrac i bez njega smo dosta slabiji napred i ovo je bila idealna utakmica za njega.

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 15.10.2020
18:40

Zasto? Nisam gledao nikad Erakovica, ali ako ima kvalitet za Zvezdu - ne vidim problem da igra i Derbi, ako nema onda ne treba ni da bude tu. Ja vjerujem da ima.

avatar
Realan_PFC
Thursday, 15.10.2020
21:04

meni licno gavric i ivanic najvise pokazali u zvezdi ove sezone

avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 15.10.2020
17:06

Kako sad Gavric povredjen kad su pravnik nad svim pravnicima, tegi i panta konstatovali da je njega selektor mlade reprezentacije Stolica postedeo zbog derbija.

avatar
Čeki
Thursday, 15.10.2020
16:18

Eraković na štopera, kakav Njegoš Petrović.