Zvezda sa Živkovićem u Ligu šampiona?

Autor: Darko Mitrović
sreda 13.06.2018.
09:19
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Još nije zvanično, ali uskoro se očekuje potrvda ove informacije.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Crvena zvezda će u nastupajućoj sezoni prvi put imati DVA TIMA u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

U elitnom evropskom takmičenju gledaćemo i Zvezdine seniore, ali i omladince koji su u dramatičnoj završnici Omladinske lige Srbije savladali Partizan sa 4:3, posle 0:3 na poluvremenu, osvojili titulu i predstavljaće Srbiju u U19 Ligi šampiona.

Ali, nedugo posle pomenute utakmice u ''Zemunelu'', crveno-beli omladinci su ostali bez trenera. Milan Lešnjak je završio svoju misiju na ''Marakani'', čekaju ga novi izazovi, a Zvezdi sada ostaje da pronađe pravo rešenje na upražnjenoj poziciji trenera.

I, kako sada stvari stoje, rešenje je pronađeno.

Prema informacijama koje danas prenosi ''Žurnal'', novi trener omladinaca Crvene zvezde biće Bratislav Živković, nekadašnji bek crveno-belih, kasnije i italijanske Sampdorije, koji je u trenerskoj karijeri do sada vodio seniorske ekipe Voždovca i Radnika, a u Napretku, Lirsu i Crvenoj zvezdi bio pomoćni trener.

Četrdesetsedmogodišnji stručnjak ima iskustva i u radu sa omladincima, s obzirom da je svojevremeno vodio i tadašnju Zvezdinu filijalu Sopot, gde su se kalili talentovani Zvezdini fudbaleri.

Kako rekosmo, Živković još nije zvanično imenovan, ali to bi trebalo da usledi možda već ove nedelje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke