Zvezda - Sa ''Grofom'' u Evropu?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.05.2015.
22:19
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Medijska licitiranja su već počela po pitanju izbora novog trenera Zvezde, ali izgleda i prvi konkretni koraci na ''Marakani'' u tom pravcu.

fclm.ru
fclm.ru

Povezane vesti

Dileme nema, velika ljubav koju Nenad Lalatović oseća prema Crvenoj zvezdi neće biti dovoljna za njegov ostanak na klupi crveno-belih.

Iako se odbrana šampionske titule nije postavljala kao primarni cilj, već promocija najtalentovanijih igrača, očigledno je da Lalatović ipak nije ispunio očekivanja aktuelnih čelnika Zvezde, pa ćemo ga na klupi crveno-belih gledati još samo protiv Mladosti iz Lučana narednog vikenda, u poslednjem prvenstvenom kolu.

Odmah potom, svi u Zvezdi će iščekivati konačnu odluku o dobijanju evropske licence, a ako ishod bude povoljan, krenuće se ubrzanim koracima u formiranje ekipe koja bi novu sezonu započela na evro-sceni.

Ta odluka će, po svemu sudeći, uticati i na konačan izbor Lalatovićevog naslednika, ali ''Novosti'' već prenose svoja saznanja da u Ljutice Bogdana žele Miodraga ''Grofa'' Božovića na mestu šefa struke.

Navodno su prvi kontakti već uspostavljeni i pregovori započeli, a isti izvor takođe konstatuje kako ''novac nije prepreka'', u šta mnogi još uvek sumnjaju.

Podsetimo, Božović je donedavno vodio moskovsku Lokomotivu, ali je nedavno smenjen posle serije loših rezultata u drugom delu sezone.

Jedan od razloga zbog kojih bi Božović mogao da se upusti u ovu priču, bez obzira na aktuelno stanje u Zvezdi, jeste i činjenica da je tokom devedesetih branio boje ovog kluba i da je prethodnih godina često figurirao kao ozbiljan kandidat za Zvezdinog trenera.

''Kockice'' bi sada mogle da se sklope, ali je teško očekivati da će se Božović tek tako odreći pokušaja da dođe do nekog novog inostranog angažmana, pre svega u Rusiji, gde je već ostavio zapažen trag.

Uporedo sa izborom trenera, u Zvezdi ovih dana rade i na angažovanju novih pojačanja. Već smo preneli da je Mijat Gaćinović iz Vojvodine u igri, a ukoliko pregovori sa trenerom Božovićem odmaknu u željenom smeru, crnogorski stručnjak bi trebalo da iznese i neke svoje želje po tom pitanju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Tuesday, 19.05.2015
20:18

Tesko. Bilo bi lepo ali tesko.

avatar
dareks
Tuesday, 19.05.2015
09:50

ni jednom nasem treneru nije primaran novac za njega vec novac za prelazni rok..treba neko da se otvori da c zvezdi i partizanu po 10 miliona pa da vidis sta ce uraditi..tad titula i kvalifikacije za evropu nece biti problem..ako vec dovedu bozovica nek mu spreme pare ili da ga ne dovode..sa ovim timom ni murinjo nebi nista uradio

avatar
Bojan Zizovic
Tuesday, 19.05.2015
06:06

koja novinarska profesionalnost ccc. Nije smenjen nego je sam otisao, zvanicno zbog lose serije rezultata, nezvanicno zbog kombinacije u spaniji. Nijedan ozbiljan trener nece doci u Zvezdu zbog opste poznatog stanja u klubu i zemlji. Prosto ne razumem ove novinare kojima je bajkovit naslov i glupa nagadjanja , strogo u cilju privlacenja citalaca, sustina profesije???!!! ZALOSNO!!!

avatar
ogidelija
Tuesday, 19.05.2015
01:57

samo ne Slavisa Stojanovic!

avatar
rademan
Monday, 18.05.2015
23:57

Svejedno je ko je na klupi, kad su lopovi u upravi.

avatar
Marko Djordjevic 035
Monday, 18.05.2015
23:08

Previse je ovo lepo da bi bilo istina. Grof je trenercina, tesko da imamo i sredstva i da on ima volju da dodje sada u Zvezdu, koliko god veliki zvezdas bio. Ali da je idealno resenje, jeste. Jedino bolje bi bilo da je Muslin u pitanju.

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Tuesday, 19.05.2015
01:12

Jedino ako ima zivaca kao Stojanovic

avatar
zeta
Tuesday, 19.05.2015
15:20

xaxa da dodje zbog ljubavi pa da ga pet godina vuku za nos oko para i nakraju da ga proglase za zvezdinog izdajnika

avatar
Pera Zambula opet
Monday, 18.05.2015
22:49

Mislim da ce tesko doci, ovo je dobar trener i za Zvezdu bi bio dobar potez ali mislim da njemu nije do saradnje sa ljudima poput Terzica.

avatar
REALan MADRIDista
Monday, 18.05.2015
22:48

Sanse da on dodje u Zvezdu su ravne nuli.