Zvezda ruši redom, Bačka bez šansi na "Mitiću"!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 13.12.2020.
18:54
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda juri i rekorde po broju minuta na kojim nije primila gol.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Njegoš Petrović je početkom utakmice (u 40. sekundi) oprobao svoj udarac, tada je Milojević najavio da će ovo biti njegovo poluvreme.

Nakon toga su se ređali korneri pred golom Bačke, a Milunović je uputio čak pet udaraca ka golu i niti jedan uspešan.

Šanse pred golom Bačke su se ređale, Rađen je umalo postigao autogol nakon centaršuta Bena, a na drugoj strani jedini koji je pretio jeste Stojanović koji je uputio udarac pored gola.

Na samom kraju nekoliko šansi za Zvezdu, prvo je Falćinelijev udarac zaustavio sjajni Milojević, da bi nakon njegove odbrane lopta pogodila prečku i završila van gola.

Za kraj poluvremena, još jedna fantastična intervencija Alekse Milojevića koji je odbranio udarac Bena iz izgledne situacije.

Već u 40. sekundi drugog poluvremena gol u mreži Milojevića, ponovo je odbranio udarac, ali je odbio loptu na nogu Mići Ivaniću koji pogađa pod prečku za 1:0.

Dosta mirniji minuti nakon toga, ali smo videli gol već u 56. minutu utakmice.

Veljko Nikolić je odlično kombinovao sa Ivanićem, potom je dobio loptu u kaznenom prostoru kada je šutirao, golman Milojević ponovo odbija loptu, ovoga puta na nogu Falćineliju koji je bio brži i spretniji od Rađena za konačnih, ispostaviće se, 2:0.

Neverovatno kako je sve izgledalo mirno nakon ovog gola, Zvezda jeste napadala, ali bez nekih velikih šanssi, jedino je Vukanović glavom prebacio gol nakon centaršuta Gajića.

baner

Beleže se i pokušaji Boaćija do kraja utakmice, nedovoljno da se ugrozi čovek koji je jedini dobio prelaznu ocenu u Bačkoj danas.

Zvezda juri i rekorde, nije primila gol od 8. novembra u prvenstvenim utakmicama, a kada gledamo sva takmičenja, gol nije primila od 16. novembra, odnosno na sedmoj uzastopnoj utakmici.
 
 
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 14.12.2020
04:17

Rutinski, prejaki smo za ovu ligu

avatar
Piksi G00L iz korner
Sunday, 13.12.2020
21:52

Neosvojiva tvrdjava.

avatar
svetski prvaci 1991
Sunday, 13.12.2020
21:05

Svaka cast Dekiju.Ovo stvarno nisam od njega ocekivao ,obzirom da je neiskusan.Gresaka ima , ali to moze da se sredi.Samo Terza da nesto ne zakuva o pr.roku.

avatar
Realni Arthur
Sunday, 13.12.2020
20:55

O cemu bre pricas ti, dosta vise aman, namesteno namesteno, namesteno pa vi Grobari ste postali ko roboti vise, ajde aman, nemas nikakvu ekipu a sve vreme kukate, dosadili i Bogu i narodu vise. Nikako ne tvrdim da Zvezda je super, ovo ono, ali da, ima manje losiji tim od vas i tacka. Znaci ako vec hoces nesto da kritkujes kritikuj kosnstruktivno a ne tamo kukumacenje, u kosarci, u fudbalu, u vaterpolo, odbojci, kuglanju....itd. Budi smaokritican, ne gledaj samo u tudje dvoriste. Siguran sam da kad je Partizan bio bolji pa 6 godina redom bio prvak, nisi se cuo ziv. Garantujem, eto za tvoj info, i tad sam isto reagovao za Delije koji su sve vreme cmizdrili, tole, bole, ovo ono, igraj bre fudbal, napravi dobar tim i eto ti! A upravo su to i uradili, secas li se Mrdja, Ninkovic, Pejcnik, Milijas, ....... ta generacija je vratila titulu posle 6 god. To je moja poruka i za tebe!
A da ne zaboravim, pozdrav za ovog lika Koria Voldena!!!!!

avatar
napred Panktizan!
Monday, 14.12.2020
04:54

Ne da je namesteno, nego je ovo najneregularnije takmicenje u celom svetu. I ta titula posle 6 godina je bila sa dosta namestenih meceva, sklanjalica, sudijske pomoci i sl. O kom prvenstvu mi pricamo, kada zvezda ima trening utakmice sa 3 najjaca tima posle Partizana, a to su: Vojvodina, Cukaricki, Radnicki... tome onda dodaj i Radnik, Rad, Vozdovac, Macvu, Lucane... a kad neko i hoce da igra, tu su sudije, kao protiv Indjije. Garantjem da bi u ovoj ligi zvezda bila ispred Barselone. A to da ste bolji od Partizana samo vi umisljate, na terenu je nesto drugacija slika godinama vec.

avatar
Kori Volden
Sunday, 13.12.2020
20:08

11 izmisljenih kornera za Zvezdu, 21 nedosudjen ofsajd, igraci Backe su oba poluvremena napadali u smeru suprotnom od kog vetar duva, pa im je to otezavalo, takodje, odrzan je skup masona u blizini stadiona, i to je ocigledno smetalo fudbalerima Backe.
partizai nezadrzivo grabi ka 87. uzastopnoj tituli, vec smo sampioni sveta i Evrope jer je partizai postao i samostalna drzava.

avatar
dejanera2
Sunday, 13.12.2020
20:49

Moram da primetim i da je doslo do materijalne povrede pravila jer je Boaci prijavljen kao centralni napadac a igrao je na levom krilu. Odkada se igra fudbal takvo nesto se nije dogodilo pa bi trebalo, zbog ocigledne namere Zvezde da napravi takav presedan, istu izbaciti iz svih takmicenja i ponistiti joj ne samo sve titule i bodove nego joj ukinuti i akt o osnivanju kluba.

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 13.12.2020
20:04

Stvorili smo 40 sansi veceras.Jedino sto me smara je skandalozno istrcavanje kontri i njen zavrsetak u situacijama 5 na 3,4 na 2,i sa jako malo ljudi u zavrsnici,ista prica iz utakmice u utakmicu,no dobro,ima vremena da se popravi i to.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Sunday, 13.12.2020
20:02

Kod prvog gola dupli pas igrača zvezde i bačke kao da igraju u istom tmu, a kod drugog ofsajd. Drugačije ne umeju i ne mogu!

avatar
Kori Volden
Sunday, 13.12.2020
20:20
avatar
Dejan Omerovic-Htzl
Sunday, 13.12.2020
20:22

Ovim komentarom si samo dokazao da si zavidan, kao i da ne vidis dobro... 🤣🤣🤣