Zvezda remizirala sa Celjem, pogodak Terzinog "miljenika"!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 02.02.2020.
17:20
Izvor: Sportske.net

"Crveno-beli" postigli gol, pa primili već u narednom napadu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

U prijateljskoj utakmici odigranoj u Beleku, fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa ekipom Celja 1:1.

Pružio je šansu Dejan Stanković igračima koji juče protiv Ludogoreca nisu igrali ili su imali malu minutažu:

Popović, Gajić, Pankov, Milunović, Konatar, Vulić, Ivanić, Garsija, Simić, Vukanović, Tomane.

Igrali su još i Nikolić, Gavrić, Pavkov, Krstović, Jovančić, Ben,

I pored terenske inicijative, "crveno-beli" nisu imali previše šansi da postignu gol, osim u nekoliko navrata iz slobodnog udarca opasnosti po Celje nije bilo.

Na poluvremenu su na teren istrčali Nikolić, Gavrić i Pavkov, a upravo je Gavrić uspeo da dovede svoj tim u vođstvo u 83. minutu.

Šutirao je Krstović, golman je odbranio, lopta se odbila do Pavkova koji je asistirao Gavriću koji se našao u centru pažnje kada je Zvezdan Terzić pre nekoliko dana istakao njega kao jednog od najboljih fudbalera u timu.
Već u prvom narednom napadu, Celje je izjednačio nakon lepog prodora Božića, pa je tako Zvezda ostala bez trijumfa protiv Slovenaca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

29 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miloš Šajn
Monday, 03.02.2020
00:21

Danas je branio Vasiljevic, a ne Popovic.Popovic nije bio ni na klupi, rezerva je bio Stankovic.Ispravite to u tekstu

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 03.02.2020
13:35

Interesantno je da su i u TV prenosu stalno govorili Popovic, kakav amaterizam.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 05.02.2020
17:16

@**** of jungle, i ja sam njegov pretplatnik jer niko nam nije toliko talican kao on i njegovi sojici ljepi.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 03.02.2020
21:21

Amaterske su vam sve televizije. Željko Pantić je za sve vas zajedno profesionalac, više ima pretplatnika na kanalu nego zvezda u klubu navijača :D

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 02.02.2020
23:10

Protiv Celja igra je bila katastrofalna u svim linijama tima.

avatar
Silent
Sunday, 02.02.2020
19:18

Gavric sad vredi vise nego partizan komplet sa stadionom jna

avatar
Petar Petar
Sunday, 02.02.2020
19:57

Ma bravo, legendo... Da je pametnih komentara ne bi voleo te boje. To je preduslov za clansku kartu. 'Oce li meni neko da objasni da li ove gluposti pise ista osoba sa razlicitih profila, ili je to zarazno nesto kod vas? Ja iskreno ne mogu da poverujem u to da u ovoj drzavi ima vise ovih intelektualaca, verovatno je da je jedan isti. Odbijam da poverujem da vas ima vise. A onaj dole komentar ti je tek TOP!!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 02.02.2020
23:12

I sportski centar teleoptik.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 02.02.2020
18:23

Milina je gledati kako se i jedni i drugi sapliću od lopte i kako promašuju iste. Dva dana da je igrala bez pomoć sudija ne bi dala gol, ali i uz dati gol nakon očiglednog prekršaja Krstovića u napad i u dva navrata nepokazanog crvenog kartona Milunoviću zvezda nije uspela da pobedi decu Celja koja su ofanzivno dosta limitiran tim, ali su zato u defanzivi očitali lekciju iz profesionalizma većini zvezdinih protivnika iz SL. Sudiju povedite iz Turske da ga FSS delegira da vam sudi SL jer ništa nije slabiji od vaših zvezda iz Sudijske organizacije FSS kako je dosuđivao prekršaje koji ne samo da ne postoje za zvezdu nego su neki bili i faulovi u napadu. Ali ne brinite ništa, ovo padanje svuda po terenu prebacićete u SL oko i u šesnaesterca i nanizaće Deki seriju pobeda protiv ekipa iz SL koje su većinom jače od Celja i Vardara.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Sunday, 02.02.2020
18:56

Jel si komentarisao prvotimce juce kad su razbili Ludogorec koji je jaci od vas 3 puta?

avatar
Petar Petar
Sunday, 02.02.2020
19:49

U kom to zivotu jaci tri puta od nas? I u kom ste ih to zivotu razbili? Mozda ste bili bolji od njih pola sata utakmice, ostalo je bilo dobijanje-nedobijanje zutih kartona da vam ne bi dali gol. samo Babic je bar pet kartona zasluzio, isto kao i danas Milunovic. Gledaj, iskreno da ti kazem ovo sto zvezda igra na ovim pripremama je tragikomicno, ali ozbiljno. Naravno, to ce u nasoj ligi sve da se ispegla pa cete protiv statista u nasoj ligi da izgledate kao Liverpul. I po cemu vam je ovo danas drugi tim, a ono juce prvi? Zato sto Borjan nije branio? Pa ovaj je bolji golman od njega. A cekaj, zar ovog ne prodadoste skoro? Vi izgleda samo uzmete lovu nekom, a igraci ostanu kod vas...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 02.02.2020
19:40

Razbili Ludogorec koji je stvorio 6 stopostotnih šansi, ali je u fazi priprema kada jedva stoji na nogama, a kamoli da ubaci loptu iz tih šansi u gol, inače bi bila zvezdina katastrofa, prošla bi Kairat pre neki dan. Vardar i Celje su po spremnosti na zvezdinom nivou pa smo videli kako dolazi do nerešenih rezultat i to uz pomoć sudija.

avatar
Silent
Sunday, 02.02.2020
19:20

Sine sa omladincima uzimamo titule vec par sezona ovu ligu igramo sa drugim i trecim timom da ubacimo prvi tim ne bi bilo posteno jer bi se izivljavali nad svima a vam da nije saveza i sudija i sad bi bili u minusu 35 bodova