Zvezda - Rekordna plata za novog napadača?!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.08.2018.
12:47
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Ali, ako se uđe u Ligu šampiona, pa još uz prodaju Radonjića, ova suma možda bude i prihvatljiva za Zvezdu.

EPA/TAMAS KOVACS
EPA/TAMAS KOVACS

Povezane vesti

Posle jučerašnje informacije da je Zvezda u finišu letnjeg prelaznog roka zainteresovana za napadača Monpeljea Đovanija Sioa, danas se u medijima pojavljuju i novi detalji.

Preneli smo već da bi Sio u Zvezdu mogao da dođe na jednogodišnju pozajmicu, uz mogućnost otkupa, nešto poput transfera Džonatana Kafua iz Bordoa, a ''Novosti'' danas otkrivaju i koliko bi mogla da iznosi njegova plata u Crvenoj zvezdi.

Pomenuti izvor navodi da ona prelazi milion evra po sezoni!

Naravno, tokom pregovora crveno-beli će pokušati da privole iskusnog napadača da u Zvezdu dođe i za nešto manju platu, a upravo bi ta velika plata mogla da bude potencijalni problem, s obzirom da bi postojala značajna razlika u odnosu na zarade ostalih igrača.

Doduše, i Kafuova zarada je prilično velika za ovdašnje uslove, prema dostupnim informacijama ona iznosi 700.00 evra godišnje, što je doskora bilo nezamislivo za srpske klubove. Ali, zahvaljujući dvema uspešnim sezonama na evropskoj sceni i uz nekoliko odličnih transfera, pa još ako se u sredu izbori plasman i u Ligu šampiona, Zvezda će moći da podigne lestvicu i kada su u pitanju zarade njenih igrača.

A ako pregovori sa pomenutim igračem iz Obale Slonovače ne urode plodom, Ričmond Boaći će i dalje ostati kao alternativno rešenje i njegov povratak na pozajmicu iz kineskog Đangsua ne treba u potpunosti odbacivati.

U svakom slučaju, rasplet oko novog Zvezdinog napadača se konačno približio.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boris Nedeljkovic
Tuesday, 28.08.2018
00:22

nestorovskog dovesti i zbog jezika i pre svega igrackih kvaliteta...kakav bre tamo neki crnac da pare uzima a da ladi onu stvar kao suma u partizanu

avatar
Brajkoo
Sunday, 26.08.2018
19:26

Opet ce Marfin banka da oprasta dug od 5 000 000 eur ?!

avatar
barbaroga
Sunday, 26.08.2018
13:55

Ne kontam samo za cije babe zdravlja bi dosao u Zvezdu, da igra za manje para kad moze da ostane u Francuskoj za vise. Nije da je zaradio milijarde pa da mu pare nista ne znace, a vec je poprilicno mator tako da tesko da moze da potpise neki unosniji ugovor na kraju sezone. Ali, budimo realni, za dobrog napadaca nije puno dati milion evra, pogotovo ako igras prolece u Evropi. Sad, pitanje da li je ovaj taj pravi, posto je i u Monpeljeu bio u drugom planu.

avatar
deki trbic
Sunday, 26.08.2018
19:19

slazem se sa tobom u postpunosti :)

avatar
Amar Zornic
Sunday, 26.08.2018
13:39

Bolje uzeti boacija za ove pare

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 26.08.2018
13:36

Taj u Monpeljeu ne ulazi ni sa klupe. Pavkov je za njega gol masina.

avatar
crveno beli
Sunday, 26.08.2018
16:06

Informisi se malo bolje pre nego sto pocnes sa komentarisanjem.Sio je prosle se zone odigrao 33 utakmice i dao 10 golova za Monpelje u Ligi 1, za nas bi bio top pojacanje.

avatar
crveno beli
Monday, 27.08.2018
12:39

Ove sezone Monpelje je odigrao 3 utakmice i na prvoj je igrao. Kazes nije neki ucinak, pa sta bi ti, da dovedemo Ronalda,Mesija,Kavanija koji daju 30 golova po sezoni.To je itekako dobra statistika za igraca koji igra jednu od top 5 liga u Evropi, a koga je moguce dovesti.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 26.08.2018
23:43

Reci ti meni koliko je on odigrao utakmica ove godine i koliko je dao golova. To znam da jeprosle godine na 33 utakmice postigao 10 golova sto i nije neki ucinak za jednog pravog spica jer on je u proseku na svake 3,3 utakmice postizao gol. I za kraj, nama nije potreban centarfor za nasu ligu, nego za Ligu Sampiona ili u najgorem slucaju Ligu Evrope. Kad mi kazes da sam strucnjak to mi ne laska jer ja to i jesam, a fudbal sam igrao 27 godina. Pozdrav.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 26.08.2018
13:25

Ma dajte molim vas taj nema pojma bre. Pocinjemo polako da sakupljamo promasene transfere, Ebisilijo i Stojiljkovic vec tu, a ako ovog dovedemo on ce biti treci. Dajte bre vecu minutazu Joveljicu jer od svih tih on je sigurno taj koji najvize voli Zvezdu i koji ce da ostavi srce na teren.

avatar
Boki1993
Sunday, 26.08.2018
16:15

Ne slazem se sa tobom, ebisilijo je do sad odigrao ok. Nemoj da zaboravis onu golcinu sto je dao u bg. Tek cemo videti kakav je u stvari majsto, treba mu dati jos malo sansi. Verujem u njega i njegovu kreativnost.

avatar
crveno beli
Sunday, 26.08.2018
17:20

Sve strucnjak do strucnjaka... Kad Ebesilio i Stojiljkovic pokazu sta znaju i mogu, pitacu te smes li da ponovis ovo sto si ovde napisao. A i ovaj momak ce te demantovati.