Zvezda prvo rešava strance, nazire se i izlazni transfer!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 26.05.2019.
10:23
Izvor: Sportske.net

Rukovodstvo Crvene zvezde ne gubi vreme. Prvo pojačanje stiže početkom nedelje, na pomolu i prvi izlazni transfer.

Epa/Carmen Jaspersen
Epa/Carmen Jaspersen

Povezane vesti

Dok se fudbaleri Crvene zvezde nalaze na zasluženom odmoru čelnici u dogovoru sa stručnim štabom rade na realizaciji transfer planova.

Cilj je da se što pre angažuju štoperi i zbog toga se prvo išlo na realizaciju saradnje sa doskorašnjim članom Rajo Valjekana Alehandrom Galvesom. Iskusni štoper sledeće nedelje puni trideset godina, a kao poklon bi trebalo da dobije ugovor u Zvezdi jer se očekuje da već početkom nedelje stigne u Beograd!

"Žurnal" piše da je rukovodstvo Crvene zvezde već dogovorilo uslove saradnje sa Galvesom koji je slobodan igrač, te da bi Španac trebalo da postane prvo pojačanje za nastupajuću sezonu.

Ovim se ne odustaje od ranije namere da se angažuje i Radovan Pankov iz niškog Radničkog, ali ostaje da se vidi kada će dva kluba postići dogovor, odnosno kada će Zvezda ispuniti zahteve momka koji je izabran u najbolji tim Super lige.

Pored Alehandra Galvesa radi se na angažovanju još jednog stranca, takođe sa prostora Pirinejskog poluostrva, ali ne iz Španije već iz Portugala.

Tomane
Foto: Epa/Paulo Novais

Reč je o napadaču Tondele Tomaneu (26) koji je u prethodnoj sezoni postigao 12 golova za klub koji se do poslednjeg kola borio za opstanak.

Vrednost napadača Tondele procenjena je na milion evra, ali će Crvena zvezda ponudom od oko pola miliona i procenata od sledeće prodaje pokušati da angažuje momka koji je privukao pažnju Brage.

Nezahvalno je prognozirati kako će se završiti ova priča, mada Zvezdi u prilog ide to što Tomaneu ugovor ističe narednog leta i Tondela svakako razmišlja o prodaji.

Anagažovanje dvojice stranaca planira se jer će klub ovoga leta svakako napustiti Rašid Sumaila i Džonatan Kafu, a izgleda da je i jedan od igrača sa srpskim pasošem spreman da "digne sidro".

Krilni fudbaler Milan Jevtović nije dobio priliku koja mu je bila obećana prošle zime i zbog toga bi već ovog leta mogao da promeni sredinu.

Za bivšeg fudbalera Borca iz Čačka postoji interesovanje Arisa, a videćemo hoće li Zvezda cepidlačiti sa obeštećenjem imajući u vidu da Jevtović nema utakmice u nogama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milos Gulic
Sunday, 26.05.2019
19:25

Dobar igrac, voleo bih da dodje i mislim da bi bio standardan kao degenek na stoperu oni panjevi Savic i Milunovic bi mu grejali klupu ipak on ima 130 utakmica u primeri

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 26.05.2019
11:59

A kad ce da obelodane svoj realni dug oni iz jugoslovenskog fudbalskog kluba.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 26.05.2019
11:45

Rašid Sumaila i Džonatan Kafu? Koji beoše to? A, da "pojačanja". Mada opet još nisu sa pozajmica stigla stara "pojačanja" koje su doveli zimus, a već dovode nova. Igračima koji su letos ušli u LŠ, a do zimus "dominirali" srpskim fudbalom su kolektivno produženi ugovor uz oduševljenje svih navijača i celog kluba uz odličnu povišicu, a sad odjednom ne valjaju nikome pa moraju nova "pojačanja" umesto njih i "pojačanje" preko "pojačanja" od zimus. Zanimljivo poslovanje i rukovođenje kluba, reklo bi se "doktorski" ili "mađijski". Mada, opet mi nije jasno, kako može na štoperski par reprezentativaca Srbije Savić-Milunović da bude neko pojačanje ko je ispao iz Primere? Pored Boaćija, Pavkova i Joveljića koje juri pola Evrope tj. klubovi iz lige petice da bude pojačanje neko ko je jedva ostao u portugalskoj ligi? Vrlo zanimljivo - ovo treba izučavati.

avatar
Mića86
Sunday, 26.05.2019
13:10

Hvala ti što pratiš sve naše vesti i što si se opredelio za Zvezdu!

avatar
Anonymous Official
Sunday, 26.05.2019
13:12

Ti pored nasu ligu sa Portugalskom gdje je zapoceo karijeru jedan CR7, gdje igra mali J.Felix koji se sada procjenjuje na 100-120mil. Pa u nasoj ligi nema igraca koji vrijedi 5mil.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 26.05.2019
11:32

Zivela Zvezda i majka Srbija.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Sunday, 26.05.2019
11:24

Pratin primeru stalno,na jednoj utakmici sam ga gledao zbog kladionice i urnisao je protivnicke napadace,a meni je bas trebalo obrnuto ne znam tavno protiv koga,ostale utakmice ne znam