Zvezda promovisala i drugo pojačanje, Hajdin se vratio kući

Autor: Pavle Knežević
subota 13.01.2018.
14:26
Izvor: Sportske.net

Nekadašnji omladinac Zvezde je presrećan što se vratio u svoj klub.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Stefan Hajdin, drugo pojačanje Crvene zvezde u ovom prelaznom roku rekao je da zna gde je došao i šta se od njega očekuje, ali i da je ispunio san. On je proveo pet godina u omladinskoj školi crveno-belih, ali ga je put posle odveo na razne strane, da bi se starom klubu preporučio odličnom polusezonom u Spartaku.

"Kad sam bio mali bio mi je san da igram u Zvezdi. Sada dolazim u prvi tim, u ozbiljan posao. Prvi put sam na 'Marakanu' došao 2003. godine, kada su me majka i otac doveli i insistirali da probam na 'šljaci'. Toma Milićević je prepoznao moj talenat i pružio mi je šansu. Da nije njega bilo, sigurno ne bi bilo ovako kako jeste. Otišao sam na razne strane posle, trenirali su me razni treneri, ali danas sam se vratio tamo gde pripadam", rekao je Hajdin na predstavljanju.

Dugokosi bek je u do sada u Super ligi igrao samo polusezonu u Spartaku, ali kaže da je spreman na sve što nosi igranje u Zvezdi.

"Siguran sam da sam spreman, spreman na rad i na disciplinu, da se posvetim maksimalno, kao i uvek. Radne navike mi nisu problem. Trudiću se maksimalno da ispunim očekivanja kluba i stručnog štaba. Konkurencija su mi Rodić i Anđelković. Anđelković je veoma iskusan igrač, imao je lepu karijeru, a Rodić je u odličnoj formi, sjajan igrač, pruža dobre partije. Ozbiljna je konkurencija, zdrava, trudiću se maksimalno da probam da zaigram", rekao je Hajdin.

Sportski direktor Mitar Mrkela izrazio je posebno zadovoljstvo što može da vrati igrača koji je bio u omladinskoj školi Zvezde.

"Stefan je proveo pet godina u mlađim selekcijama Crvene zvezde i uvek mi je zadovoljstvo kada vratimo nekog iz omladinske škole, nekoga ko je sanjao da postane prvotimac. Igra na poziciji levog beka, pojačaće konkurenciju na toj poziciji koja je deficitarna u Srbiji i svetu. Pratili smo ga, imao je odličnu polusezonu u Spartaku i time nam se preporučio", rekao je Mrkela.

Zvezda je ranije danas promovisala Muhameda El Fadu Bena.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RUSKI CAR
Sunday, 14.01.2018
16:24

Na koliko godina je potpisao?

avatar
sef9
Sunday, 14.01.2018
15:08

dobar ali oce li dobiti sansu da ne bude kao mali milosevic isto je dosao iz spartaka i nije dobio pravu sansu al ko zna rodic od kako je doso ni jedan mec nije bio spreman a andjelko je penzioner

avatar
Salone
Saturday, 13.01.2018
17:16

Dobar je igrac

avatar
Al(a)din
Saturday, 13.01.2018
16:27

Samo da ne prodje kao njegovi prethodnici koji su dolazili i nisu igrali

avatar
Pixi G0L iz kornera
Saturday, 13.01.2018
15:46

Ova Uprava vodi pravu politiku kluba i dobro bira pojacanja koja dolaze. Lepo je kad u timu imasprave Zvezdase koje znaju da vole i cene dres koji nose i kad to isto prenesu na kvalitetne strance. Veliko bravo za Mrkelu i Upravu Zvezde.