Zvezda projektilima najavila evropsku jesen!

Autor: Darko Mitrović
subota 09.09.2017.
20:47
Izvor: Sportske.net

Rutinska pobeda crveno-belih uz prelepe golove u prvom poluvremenu meča u Ivanjici.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su večeras u Ivanjici domaći Javor Matis sa 2:0, a glavni deo posla završili su već u prvih 45 minuta.

Na prvi gol se čekalo do 15. minuta, kada je često osporavani Brazilac Rikardinjo postigao evrogol sa tridesetak metara i pokazao zbog čega je letos doveden kao veliko pojačanje.

I drugi gol, koji je postigao kapiten Mičel Donald bio je prava majstorija. Visoki Holanđanin je u 26. minutu sjajno izveo slobodan udarac sa dvadesetak metara, nešto iskosa sa leve strane, golman Đogatović je bio nemoćan, a lopta je završila u gornjem levom uglu njegovog gola.

Do kraja prvog poluvremena, mogao je i Slavoljub Srnić da se upiše u strelce. Posle proigravanja od strane Krstičića, Srnić se na nekih petnaestak metara majstorski oslobodio svog čuvara, uputio oštar udarac, ali lopta je završila zamalo iznad prečke.

U nastavku, moglo je da bude još golova, najbolje prilike viđene su od 58. do 68. minuta, posle čega je Zvezda ''smanjila gas'' i u laganom ritmu privela posao kraju.

Zvezda se ovom pobedom učvrstila na čelu tabele, uz samo jedan primljeni gol od početka sezone u Superligi.

Javor Matis: Đogatović, Karišik, Marčić (Cvetković od 62.), Eliomar, Kiković, Kolaković, Tripković (Ivanovski od 84.), Milović, Terzić, Amanović, Džons (Sević od 66).

Crvena zvezda: Borjan, Stojković, Savić, Le Talek, Rodić, Donald, Krstičić (Račić od 85.), Srnić, Rikardinjo (Milijaš od 80.), Radonjić (Adžić od 62.), Pešić.

--
Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

25 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Jokic
Sunday, 10.09.2017
01:01

Navijam za Partizan ,ali svaka cas zvedi na golovima tj. fudbalerima tog kluba , nagleda se bas lepih golova u poslednje vreme

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Saturday, 09.09.2017
21:11

Pljuvaci Rikardinja pozz,Krsticic odlican

avatar
Filip MUFC
Saturday, 09.09.2017
20:55

Dobro, malo su nas razmazili pa smo ocekivali ubedljiviju pobedu, ali sta da se radi.Bitna je pobeda, timska igra i odlicna atmosvera.Sad da zgazimo taj nejaki Bate na Mari!

avatar
Povratak kralja 56
Saturday, 09.09.2017
20:53

Pa evo i Milojević kaže da su momci ispoštovali sve što su se dogovorili i da je uvek lepo u Ivanjici igrati. Sramota!

avatar
Toto Salvatore Riina
Saturday, 09.09.2017
21:09

Mislim da znam ko si. Slicne bezveze komentare sam vidjao i na fb-u. Ceo tvoj profil je ispisan vestima o Partizanu i Zvezdi... Mislim da ti ni nemas svoj zivot, pitanje je da li si i imao devojku... Tebi je ovo sve u zivotu, zato ti i oprastam.

avatar
Povratak kralja 56
Sunday, 10.09.2017
15:00

Vidi se da si nov ovde, a oni koji me duže prate znaju ko sam, naravno ne imenom ni prezimenom kao ni ti, ali ako zaista želiš da me pratiš preporučujem ti da me pratiš na tviteru, tu sam aktivan, a ne na nekom fb-u.

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Saturday, 09.09.2017
21:11

Naravno,lagana pobeda najbolje ekipe u Srbiji,poz