Zvezda proda, pa vrati nazad! Novi posao na vidiku, uz milionsku zaradu!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.08.2020.
11:03
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Sve češće se na ''Marakani'' dešavaju ovakvi poslovi, hoće li se dogoditi još jedan?

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Sećate se, u proteklih par godina Crvena zvezda je prodala Ričmonda Boaćija u kineski Đangsu za 5.5 miliona evra, pa ga vratila šest meseci kasnije za 2.5 miliona, a onda je prodala štopera Miloša Degeneka u Al Hilal za 3.6 miliona, pa ga vratila šest meseci kasnije za 1.5 miliona.

Sledeći igrač na tom spisku mogao bi da bude mladi levi bek Aleksa Terzić. Njega je Crvena zvezda prodala prošlog leta u Fiorentinu za 1.7 miliona evra. Sa ''Violom'' ima ugovor do juna 2024. godine, ali ''Informer'' danas najavljuje njegov povratak u Zvezdu?!

O čemu se radi?

Osim Atalante, i Fiorentina je sada zainteresovana za mladog krilnog igrača Crvene zvezde Željka Gavrića. I dok Atalanta nudi četiri miliona evra na rate, klub iz Firence je navodno ponudio tri miliona evra u celini, plus Aleksu Terzića, koji je u proteklih godinu dana odigrao samo četiri zvanične utakmice za Fiorentinu - dve u Seriji A i dve u Kupu Italije.

Deluje primamljivo na prvi pogled, ali Zvezda na levom beku ima već Rodića i Hajdina, pa je pitanje koliko bi prostora Terzić imao da se i u narednoj sezoni dokaže u Zvezdi. Uz to, crveno-belima je sada više potreban novac, nego još jedan igrač u ionako već nagomilanom igračkom kadru koji treba rasteretiti do kraja leta.
-
kosarka baner

Zato će biti zanimljivo videti koju opciju će Zvezda izabrati, ili će imati strpljenja da sačeka još neku ponudu za Gavrića...

Podsetimo, Zvezda je ovog leta vratila iz inostranstva i Kataija i Kangu, ali oni su nekoliko godina proveli u inostranstvu pre nego što su se ovog leta kao slobodni igrači vratili na ''Marakanu''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Monday, 03.08.2020
13:45

Ovlašćeni prodavci magle

avatar
Dorotej
Monday, 03.08.2020
13:34

Ako je to naša transfer politika "proda pa vrati", niko pametan više neće poslovati sa Zvezdom. A nama to uprava spinuje kao svoj veliki uspeh.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 03.08.2020
13:20

Rekao sam vam da nakon dolaska Kataia i Spiridonovica za Gavrica nece biti mesta. Odigrao je 9 utakmica u SL, samo 1 takmicarsku (protiv Partizana) i postigao je onaj gol filijali iz Krusevca gde stoper napretka promasuje celu loptu, a navodno se utrkuju za njim Atalanta i Fiorentina, verovatno je Atalanta prepoznala potenicijal na 9 utakmica sa nikakvim ucinkom, a Fiorentina naslednika Riberiju. Ne nasedajte, Terzic preko svojih menadzera koji mu garantuju da klubovi nece demantovati navodnu zainteresovanost navlaci eventualno nekog kupca. Ako mi ne verujete pogledajte kako su klubovi uvek zainteresovani za igrace koje zvezda zeli da proda, a ne one koji nisu prioritet za prodaju, odnosno za koje trenutno nema zamenu. Kako neko ne posalje ponudu za reprezentativca Rodica, nego traze Degeneka koji je otpisan jer ga je Sadik obrukao, Petrovica, Vulica, Garsiju i Gavrica jer su nam tim pozicijama prenatrpali igrace. Ista prica je bila i za Pavkova i za Boacija i cim se oporave i oni ce postati predmet interesovanja klubova u kojima zvezda ima menadzersku vezu. Ne prodaju se tako igraci, tako samo moze da se proda ispod cene, ali kada neko potrosi dvogodisnji buzdet od oko 120M evra i blokira racun kluba onda mora da nudi svoje igrace kome i gde stigne.

avatar
Man united
Monday, 03.08.2020
19:53

Није 120М. 798М равно имамо сваке сезоне. Тренутно се надјачавамо са Манчестером око Санча. Они су понудили 120, Терза је отпутовао поноћним летом да појача понуду на 150М. Има да их 'ћерамо' до 300М ако треба. Сиротиња из Манчестера не зна коме се замерила. Реално, нама не треба Санчо, али ћемо га довести из ината. Сви у ЛШ су наше филијале, тако да ми можемо да ангажујемо и Весељка Тривуновића. Склониће нам се сви кад затреба. Ко онда Ливерпул... Шта кажеш? Је л' боље фантазирам од тебе?

avatar
Momcilo Stojanovic
Monday, 03.08.2020
11:52

Da li iko normalan veruje u ove bajke? Neko plati igrača 5,5 mil. pa ga vrati za 2,5 i još nastavi da izvršava obaveze po ugovoru(navodno Boaćija plaća kineski klub).Tako sa Degenekom i sada eventualno sa Terzićem. Odakle onda trenutni dug od oko 50 mil. eura?

avatar
Man united
Monday, 03.08.2020
14:46

Зашто би била бајка? Кинези довели Боаћеа. Он добио уносан уговор, притом отишао у лигу у којој нема никакве мотивације за њега. Надао се јадан премијер лиги. Практично је отаљавао. Кинези видели да су се зезнули и пробали да извуку што више пара назад и ослободе место за странца. Ако ниси знао, у Кини имају ограничење од 5 странаца. Зашто би држали Боаћеа који не прави разлику и заузима место неком евентуално бољем.

avatar
Consigliere 1927
Monday, 03.08.2020
14:46

200 miliona duga imamo. Gledaj svoje dvoriste! Kad smo uzeli titulu 2014 nismo igrali Evropu jer nama drzva nije htela da plati licencu, kao vama prosle godine..

avatar
Dante Hell
Monday, 03.08.2020
11:24

Ne deluje primamljivo. Ostavite klince na miru. Odigrali par utakmica i svi bi da ih prodaju.

avatar
Milos Ilic_fb1
Monday, 03.08.2020
11:18

Pa valjda je logicnije da zvezda proda rodica ili hajdina koji imaju 29 i 26 goidna a razigrava terzica kojeg opet moze skuplje da proda posle ?

avatar
ddr16
Monday, 03.08.2020
11:29

vidis da ovi nasi nisu bas skloni logicnim potezima.
svakako je sramota prodati ga za 3,4 miliona,ali opet bolje 3 i terzic nego 4 i nista,a terzic je vec sad bolji od hajdina tako da mu je jedina konkurencija rodic,a u nasoj ligi bi mogao da igra veliku vecinu utakmica sigurno

avatar
Milos Ilic_fb1
Monday, 03.08.2020
12:16

Pritom decko ima 20 godina, ispunjava bonus da igraci ispod 21 moraju poceti utakmice.