Zvezda primila gol pa počela da igra

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 04.02.2018.
15:50
Izvor: Sportske.net

Tim koji je Vladan Milojević izveo u prvom poluvremenu duela sa Ujpeštom počeo da igra tek nakon primljenog gola. Rodić "zategao" kao u Borisovu.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Nakon prvih 45 minuta igre u petoj kontrolnoj utakmici koju igraju u Antaliji fudbaleri Crvene zvezde imaju gol zaostatka.

Ujpešt je bio opasniji po protivnički gol u uvodnih dvadesetak minuta igre. Dva puta je mađarski tim pokušavao centaršutevima koji su na kraju predstavljali šuteve ali je Milan Borjan bio siguran.

Posle jednog takvog centaršuta sa desne strane Borjan je loptu izbacio u korner iz kojeg je rival stigao do prednosti. Lopta je ubačena na drugu stativu a najbolje se snašao David Mol koji donosi prednost Ujpeštu u 20. minutu susreta.

Nakon primljenog gola Crvena zvezda preuzima inicijativu i počinje da stvara ozbiljne probleme protivniku koji je ipak uspeo da odbije sve napade ekipe Vladana Milojevića.

Najbliže golu crveno-beli su bili u 34. minutu posle šuta Milana Rodića. Bila je to situacija slična onoj u Borisovu kada je Rodić pogodio prečku a i ovoga puta je ishod bio identičan.

Do odlaska na odmor Aleksandar Pešić uspeva da uposli Bena ali reprezentativac Komora šutira pored gola. Ujpešt je pripretio još jednom, Bojran je bio savladan, a na dva metra od gola loptu je petom izbacio Le Talek.

Crvena zvezda: Borjan - Stojković, Savić, Le Talek, Rodić - Donald, Srnić, Krstičić, Ben, Radonjić - Pešić;

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke