Zvezda prelomila, rastanak sa "Gardistima" sve bliži?

Autor: Ivan Cvetković
petak 31.05.2019.
10:12
Izvor: Sportske.net

Odbrana "Crveno-belih" će poprimiti sasvim novi izgled u narednoj sezoni.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

U Crvenoj zvezdi polako pripremaju teren za rekonstrukciju tima, a nakon najnovijih navoda blizu odlaska se nalazi i tandem kapitena.

Prema pisanjima Žurnala, uprava "Crveno-belih" predočila je Vujadinu Saviću i Filipu Stojkoviću da mogu da potraže novi angažman.

Klub smatra da je dvojac premašio očekivanja i da je vreme za rastanak, projektovana zamena za Stojkovića je Milan Gajić koji je u drugoj polusezoni dobijao pristojnu minutažu.

Sa druge strane, o rešenju na poziciji štopera se uveliko govori, na spisku želja Zvezdana Terzića su Miloš Degenek, Alehandro Galvez, Norbert Đomber, Radovan Pankov, a poslednji u nizu i Nenad Tomović koji se i oglasio tim povodom.

Adrijen Rabio Filip Stojkovic

Zvezda ne očekuje preveliki prihod od dvojice defanzivaca i neće im praviti problem u izboru nove serdine, govori se i o odlasku Milana Rodića kojeg prati Anderleht.

Priče o odlasku Srđana Babića su utihnule pošto klub iz Ljutice Bogdana ne želi da ga proda za manje od milion i po evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Friday, 31.05.2019
17:48

Eh da smo zimus prodali Savića, a ne Degeneka...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 31.05.2019
16:10

Terzić sada sklapa tim za završnicu kupa 2019/2020 hehehe. E, Partizane šta im uradi za 90 minuta hahaha...

avatar
biTan
Friday, 31.05.2019
14:04

Ne razumem,ne ocekuje se veliki prihod od njih dvojice,a produzili smo ugovore sa njima ?! Ok ne ocekujem sada da ih prodamo po 10 miliiona, ali za obojicu mozemo izvuci oko 5 miliona, pa vrednost im se procenjuje na oko 2 i 2,5 miliona...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 01.06.2019
09:23

Niko ko realno posmatra ne razume politiku Terze mađije da odbije ponude, poveća plate i produži ugovore igračima kojima sada kaže da su slobodni da potraže nove klubove. Ko im procenjuje vrednost na 2-2.5M €? Uporno otvaram oči svima da su zvezdini rezultati u Srbiji šarena laža, da su skauti na derbijima videli kako zvezda "pobeđuje" i kako Partizan "gubi", dođu da gledaju nekog zvezdinog igrača i onda se zainteresuju za Partizanovog, obično upravo za onog ko ga je čuvao odnosno igrao direktno protiv njega. Stojković i Savić nemaju nijednu ponudu nakon ovakvih utakmica gde pravi skauti vide ono što ostrašćeni navijače ne vide i zato su sada slobodni da odu iz zvezde bez obeštećenja.

avatar
tomi selbi
Friday, 31.05.2019
11:05

Ovi kao da zele da propadnu... Ne ocekuju prevelik prihod??? Pa valjda cete nesrece uzeti 2 miliona

avatar
Südkurve München
Friday, 31.05.2019
11:00

Realno, Zule Stojkovic je bio najslabiji u odbrani CZ

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 31.05.2019
10:17

Zvezda moze da proda bilo kojeg igraca jer sa novim pojacanjima bice jos jaca.