Zvezda predstavila peto pojačanje, Mrkela govorio o Saviću, ali i o Degeneku!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 11.07.2019.
14:20
Izvor: Sportske.net

U društvu sportskog direktora danas je u prostorijama kluba predstavljen peti novajlija.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Žander Santana je poslednje pojačanje Crvene zvezde, peto ovog leta.

Danas je i zvanično predstavljen, a iskusni levi bek je zadužio dres sa brojem 18.

Sportski direktor Mitar Mrkela mu je poželeo dobrodošlicu.

"Žander je veoma brzi levi bek, odličan je u igri 1 na 1 i očekujem da sa nijim dobijemo probojnost po boku. Želim mu da se što pre uklopi u klub", rekao je Mrkela.

Brazilac je istakao da je srećan i privilegovan.

"Srećan sam što sam došao u Zvezdu i stekao privilegiju da nosim crveno-beli dres. Svestan sam veličine kluba i značaja grba koji ću  braniti. Imamo dobar tim i očekujem da ostvarimo uspeh i ove sezone. Ipak, svestan sam da je put dug i pun prepreka. Osećam se veoma spremno. Od dolaska treniram intenzivno i jedva čekam priliku da debitujem", izjavio je novi levi bek srpskog šampiona.

Žander je dodao i da ne oseća pritisak zbog slabih izdanja svojih sunarodnika u Srbiji.

"Ne osećam pritisak zbog očekivanja javnosti ili prethodnog učinka mojih sunarodnika. Svako je igrač za sebe. Došao sam da osvojim titulu i spreman sam da preuzmem odgovornost", jasan je Žander.

On je dodao da odlično poznaje srpskog fudbalera Sašu Markovića, koji mu je govorio u Zvezdi, kao i da dugo poznaje novog napadača Zvezde Tomanea, kako su zajedno igrali u Tondeli.

"Poznajem Sašu Markovića, sjajan je igrač, bliski smo prijatelji i  pre dolaska u Beograd konsultovao sam se sa njim. Rekao mi je da je Zvezda odličan izbor i tek onda sam shvatio veličinu kluba u koji dolazim. Dugo poznajem i Tomanea, igrali smo u Tondeli zajedno. Radi se o sjajnom fudbaleru i siguran sam da će dati doprinos na putu do novih uspeha", izjavio je 30-godišnji defanzivac.

Na kraju je sportski direktor Mitar Mrkela prokomentarisao i činjenicu da se Miloš Degenek nalazi na ivici rastanka sa svojim klubom, Al Hilalom, a oglasio se i povodom sudbine Vujadina Savića.

"Degenek je ostavio izvanredan utisak kao igrač i profesionalac i uvek je dobrodošao. Što se tiče Vujadina Savića on je igrač Crvene zvezde", istakao je Mrkela.

Dakle, Degenek bi mogao i da se vrati, što je i sam u više navrata isticao kao svoju veliku želju.

Možda upravo zameni Savića, sa kojim je svojevremeno igrao u tandemu, kako je Vujadin u pregovorima sa kiparskim Apoelom i navodno je na izlaznim vratima kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Friday, 12.07.2019
08:41

Милоше, врати се!

avatar
Zvezdas Sampion
Thursday, 11.07.2019
19:16

gospodine mrkela dok ne potpise definitivno u nasoj zvezdi ne objlavujte nista jer dajete lagnu rados za sve zvezdase poz mitar

avatar
Mani2
Thursday, 11.07.2019
18:55

Auupa Zvezdane ne moze da proda dva igraca.Vracaju ih ko felericnu robu.Onog Boacija prodavali 5puta i zaradili 25milki.Gde je tu logika ali sta ces ljudi zvacu takve zvake, to su ti zvezdasi.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 11.07.2019
15:33

Ovaj covek definitivno zasluzuje dres Zvezde.

avatar
RašaNoviSad
Thursday, 11.07.2019
16:44

Fudbalski klub Mančester junajted spreman je da ponudi Laciju 72 miliona funti za igrača Sergeja Milinković-Savića, preneo je danas Skaj Italija.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 13.07.2019
16:54

Kakve to veze ima sa ovom vescu, odnosno Zvezdom.