Zvezda predstavila Gajića - Partizane, nisi imao šanse, evo zbog čega!

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.02.2019.
12:52
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Član zlatne srpske generacije sa Svetskog U20 prvenstva na Novom Zelandu postao je fudbaler Crvene zvezde i tako ostvario svoj dečački san.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Najavljeno - učinjeno!

Crvena zvezda nije želela da propusti priliku da angažuje odličnog desnog beka iz Bordoa, Milana Gajića, iako na njegovoj poziciji već ima Filipa Stojkovića, a po potrebi i Marka Gobeljića.

Gajić je danas i zvanično predstavljen u društvu sportskog direktora Mitra Mrkele, koji ne krije da je ovaj transfer dugo želeo da ostvari.

''Zadovoljstvo mi je da vam predstavim naše novo pojačanje Milana Gajića, sa kojim sam razgovarao od prvog dana kada sam postao sportski direktor Crvene zvezde. Srećan sam što su danas svi ti razgovori dali rezultat.

Gajić je rođen 1996. godine, igrao je za OFK Beograd i Bordo, bio je deo reprezentacije koja je osvojila titulu prvaka sveta na Novom Zelandu. On je prototip igrača kakvog Zvezda traži, talentovan je, igrao je za mlađe reprezentativne selekcije, njegov karakter jako dobro znam'', istakao je Mrkela.

Veliku želju da dođe u Zvezdu imao je i sam Gajić, pa je jasno da Partizan nije imao realne šanse da ga angažuje, i pored takve namere iz Humske tokom ove zime.

Takođe, istakao je i da finansijski razlozi nisu bili presudni za njegovu odluku da dođe u redove srpskog šampiona.

''Novac mi nije prioritet, verujem da će svaki igrač koji vredi vremenom zaraditi novac koji zaslužuje.

U ovom trenutku je želja da nosim crveno-beli dres odnela prevagu, iako ne mogu da kažem da mi Crvena zvezda nije ponudila odličan ugovor.

Prezadovoljan sam, želim dugo da nosim Zvezdin dres i da se sa navijačima radujem titulama i Ligi šampiona. Bilo je kontakata drugih klubova sa mojim agentima, ali nije bilo dileme kod mene, zvezdaš sam od malena'', izjavio je Gajić.

Ističe da je odlično prihvaćen od strane novih saigrača, a konkurencije se ne plaši, pogotovo jer može da igra i na nekim drugim pozicijama, ne samo kao desni bek.

''U svakom timu ima konkurencije. Dokle god je ona zdrava to odgovara svakom igraču, a ovo što vidim u Crvenoj zvezdi je zaista odlično.

Na stručnom štabu je da odluči ko će igrati, a na meni je da radim, trudim se i čekam svoju šansu. Ne sumnjam da ću je iskoristiti. Sezona je izuzetno duga, posebno kada se igra Liga šampiona. Ima mnogo utakmica, a samim tim i prostora za sve nas.

Svi smo polivalentni igrači koji mogu da pokriju više pozicija. Lično sam se kao igrač profilisao na poziciji desnog beka, u Bordou sam igrao i kao levi bek, a u mlađim kategorijama sam bio i u veznom redu'', objašnjava Gajić.

U Bordou je igrao sve manje kako je vreme prolazilo, tokom jeseni je upisao samo dva nastupa, objasnio je i zbog čega je pao u drugi plan.

''Možemo to nazvati i pehom, da su se u Bordou na svakih šest meseci menjali treneri. Trudio sam se da od svakog izvučem korisne savete i primenim ih. Imao sam i problema sa povredama, ali sve to ostavljam iza sebe.

U inostranstvu sam sazreo, iako nisam odigrao broj utakmica koji sam želeo, ali bilo je dovoljno da steknem iskustvo. Dolazim kao formiran igrač sa profesionalizmom na maksimalnom nivou i želim da ga prenesem ovde. Verujem da će mi to pomoći da iznesem teret koji sa sobom nosi crveno-beli dres'', zaključio je Gajić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 07.02.2019
01:46

Увек иста прича. Звезда па остали.

avatar
ZubA
Wednesday, 06.02.2019
19:39

Nema onog Revolta ili Kralja kako vec. Covek je u svakom komentaru bio ubedjen da ce Gajic kod njih. U svakoj postavi ga imao :D

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 06.02.2019
16:57

Da da, tako se to radi ozbiljno. Zelim da se zahvalim celokupnoj upravi na dobrom radu a pre svega na postovanju prema navijacima. Nema laznih vesti, laznih pojacanja, mazanja ociju navijacima vec sve otvoreno i transparentno. Svaka cast

avatar
Milos Gulic
Wednesday, 06.02.2019
21:40

Slazem se .Svaka Cast upravi !Neka samo rade svoj posao kako treba i bice sve odlicno

avatar
peca
Wednesday, 06.02.2019
16:00

Sve mogu razumeti ali ne cini li vam se da vas medijski neukus malo je reci je preteran.Naslov:Partizane,nisi imao sanse!?
Zasto?!
Za jednog potpuno kvalitetom nedokazanog Gajica!?
Tako vi iz medija i kvarite mlade igrace.
Partizan nista osobito ne bi dobio njime i nece to ni Zvezda!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 06.02.2019
21:55

To cemo tek da vidimo ka je dobio, a ko izgubio sa Gajicem.

avatar
Miki_Srbin
Thursday, 07.02.2019
00:51

Dijete idi nazad u picku materinu odlezi tamo jos 3 meseca pa se opet rodi mozda budes pametnij8😉

avatar
Nikola RED_DEVIL
Wednesday, 06.02.2019
15:08
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 06.02.2019
14:43

Svaki fudbaler iz Srbije i celog regiona ce izmedju Zvezde i jugoslovenskog fudbalskog kluba partizan uvek odabrati Zvezdu.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 06.02.2019
14:40

U Srbiji je tako oduvek bilo i uvek ce biti, a tebi decko zelim srecan dolazak u ponos Srbije i srpske dijaspore.

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 06.02.2019
14:31

Stojkovic je bio jedini igrac koji prakticno nije imao alternativu (Gobelja jeste univerzalac, ratnik, ali nije na tom nivou), ali opet, bojim se da je Gajic preskupa alternativa. Isto tako, borbenost i zvezdaski duh Stojkovica tesko je nadmasiti...

avatar
Deki.Stankovic.5
Wednesday, 06.02.2019
16:20

Sve to ima istine ali Stojkovic ce biti prodat na leto verovatno!

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 06.02.2019
17:01

Mislim da ovo znaci prodaju Stojkovica na leto