Zvezda pred Lučane: ''Imamo mnogo kvalitetnih igrača''

Autor: Beta Beta
petak 25.09.2020.
14:39
Izvor: Beta

Pomoćni trener Crvene zvezde Nenad Milijaš rekao je danas da očekuje tešku utakmicu u Lučanima protiv Mladosti, ali da je cilj pobeda i naveo da će tek posle toga njegovi fudbaleri razmišljati o plej-ofu za Ligu Evrope i duelu sa Araratom.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbaleri Zvezde igraju u subotu od 18 časova u Lučanima protiv Mladosti, utakmicu devetog kola Super lige Srbije.

"Očekuje nas teško gostovanje, igramo protiv Mladosti iz Lučana, poznato je da oni igraju dobro kod kuće. Svesni smo da neće biti lako, ali postoji velika želja i znamo šta nam je cilj, a to su nova tri boda u prvenstvu. Dueli pred evropske utakmice su uvek teški, medjutim koncentrisani smo samo na sutrašnji meč i verujem da ćemo uspeti da pobedimo", rekao je Milijaš i dodao:

"Neško Milovanović je dugo bio trener, sada se vraća, svi ga cenimo, oni će imati veliki motiv protiv Crvene zvezde da se dobro pokažu i odigraju kvalitetno. Nije lako igrati u Lučanima, sa druge strane sve zavisi od nas, analizirali smo način njihove igre i ako uđemo dobro u meč verujem da neće biti problema da ostvarimo i devetu pobedu u prvenstvu", naveo je Milijaš.

Zvezda će u četvrtak od 16 časova igrati u Jerevanu protiv Ararata, u plej-ofu za Ligu Evropa, a Milijaš je rekao da je prioritet meč u Lučanima.

"Ispratili smo meč Ararat – Celje , znamo da ćemo igrati protiv Ararata, ali i pored toga prvo razmišljamo o utakmici u prvenstvu, pa se okrećemo pripremi evropskog duela", dodao je on.

Govoreći o gustom rasporedu, Milijaš je rekao da u Zvezdi nema manje važnih utakmica i da je u svakoj od njih cilj pobeda.

U vezi sa sastavom ekipe, Milijaš je rekao da su osim Ričmonda Boaćija svi zdravi, a da je Seku Sanogo imao problem sa zglobom.

Posle osam kola u Super ligi, Zvezda je jedina neporažena i ima svih osam pobeda. Mladost je šesta na tabeli sa 16 bodova.

"Ova ekipa je pokazala igrama i rezultatima da može mnogo više, iz utakmice u utakmicu igra sve bolje. Ceo stručni štab veruje u igrače i siguran sam da će vremenom to biti na višem nivou. Imamo mnogo kvalitetnih igrača koji treniranjem i zalaganjem zaslužuju šansu. Oscilacija ima, ali se trudimo da igrači koji su najspremniji i psihički i fizički počnu utakmicu", rekao je Milijaš.
-
baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 26.09.2020
03:42

Без три бода се не враћајте.

avatar
Emil Lackovic
Saturday, 26.09.2020
01:10

Jeli vam to vec opravdanje ako izgubite pa niste vi jedini klub koji tako igra i prestanite da lazete navijace o prodaji fudbalera za milijone kada ih prodajete kao roblje,prodajete Terzu i Mrkelu

avatar
svetski prvaci 1991
Friday, 25.09.2020
16:22

Promenite trenera,on je problem ,nisu Lucani.Mora da Vam igraju igraci na odgovarajucim mestima,ne kako Vi to radite kao razbijena vojska ste.

avatar
Marko Kralj
Friday, 25.09.2020
14:45

Ovim nasim klubovi su uvek najteze utakmice:pre evropskih utakmica, posle evropskih utakmica, pre rep pauze, posle rep pauze.
Alo vi ste profesionalci debelo placeni ima da grizete na terenu