Zvezda - Poznat rasplet oko Donalda i Le Taleka, ali šta će biti s Kangom?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 23.01.2018.
09:37
Izvor: Sportske.net

Krajnje je vreme da se ova pitanja reše, Gabonac zadaje najviše glavobolje svojom neodlučnošću.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda je već obavila prvi deo zimskih priprema na Kipru, ovih par dana ekipa Vladana Milojevića je u Beogradu, a u petak sledi put u Antaliju, gde će crveno-beli ''brusiti'' formu pred nastavak sezone i duel sa moskovskim CSKA u 1/16 finala Lige Evrope.

Pisali smo i juče na tu temu, iako su pripreme već dosta odmakle, trener Milojević i dalje nema jasnu sliku na koje će igrače moći da računa.

Generalni direktor Zvezdan Terzić će ovih dana pokušati da reši pitanje eventualnog transfera Boaćija na Ostrvo, a izgleda da je poznat rasplet i kada su u pitanju kapiten Mičel Donald i štoper Damijan Le Talek.

I nije onakav kakav su želeli u Zvezdi, jer niti su realizovali transfere, šest meseci pre isteka ugovora ove dvojice igrača, niti oni žele da produže saradnju sa Zvezdom.

Ipak, kako prenosi današnji ''Sportski žurnal'', Le Talek i Donald zbog toga neće snositi bilo kakve konsekvence, trener Milojević će na njih ozbiljno da računa i u nastavku sezone, a ako Zvezda još dalje dogura u Evropi sa njima u timu, pa osvoji i domaću titulu, ostanak ove dvojice igrača bi se svakako isplatio.

U sličnoj poziiji je i Gelor Kanga, ali on je imao znatno primamljivije ponude, pre svega od praške Sparte, koja je Zvezdi nudila milion evra, ali do dogovora nije došlo, Gabonac je želeo nešto drugo.

Videćemo da li je to drugo prelazak u Tursku, s obzirom da ovih dana Genčlerbrligi izbija u prvi plan, a Zvezda je pristala i na  600.000 evra obeštećenja.

Moguće je da i sa Kangom na kraju bude kao sa Le Talekom i Donaldom, ali je problem što čekanje na njegovu konačnu odluku sve više odlaže i planirani dolazak Danijela Aleksića iz Sent Galena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Tuesday, 23.01.2018
16:00

Svako gleda sebe, pa i oni. Mi treba da uradimo isto, ako prođemo CSKA neka igraju, ako ispadnemo oni treba da idu na klupu jer mi moramo da uigravamo tim za sledeću sezonu i isforsiramo Račića umesto Donalda, Adžića umesto Kange i Babića umesto LeTaleka.

avatar
indija durot
Tuesday, 23.01.2018
11:53

Sve na tribine za nauk sledecim koji dolaze..nije zvezda igracaka..ili novi ugovori ili na godisnji do leta pa da vidim ko ce ih i dzaba uzeti kada budu van forme..p.s. hvala im na svemu do sada i bas zato ne moraju da uprskaju na kraju sve.

avatar
barbaroga
Tuesday, 23.01.2018
10:51

Bio bih najsrecniji da su svi stranci otisli, pa da se dovedu perspektivna pojacanja i gradi tim za naredne godine. Ali ne zameram im, hoce da potpisu jake ugovore kao slobodni igraci i to je to. Na kraju krajeva, svi su dosli za Dz i dosta su pruzili, nije realno da se jos i zarade milioni na njima. Treba dovesti mlade igrace potpisati visegodisnje ugovore pa ces moci da racunas na prihode od prodaje.

avatar
petar000
Tuesday, 23.01.2018
12:25

Donald nije dosao za dz, Le Talek isto nije dosao za dz (to bi trebalo da znas kao navijac Zvezde), a nisam siguran ni za Kangu. Imali su jake plate, bas kao i stranci u Partizanu i uvek je dobro uzeti za njih bar neki evro. Te price da oni nista ne kostaju tim su za malu decu. Zvezda je na njih za ovo vreme sto su tu kratka bar dva miliona evra sto nije zanemarljivo. Jos kad se tu doda Srnic koji je placen 400 plus plate, nije to ni mali gubitak. Da ne pominjem druge slucajeve na kojima ste se opekli poput Matosa (300), Milosevica (300), Brazilca (240 za dve utakmice), Fibela isto toliko, Mucea i jos brdo takvih, da ih ne nabrajam sad bas sve. Odmah ispadne da ako prodaju Boacija za sest, u stvari su ga realno prodali za 2,5 - 3 miliona.

avatar
dejanera2
Tuesday, 23.01.2018
15:21

Svako od njih je dosao da igra fudbal i da za to bude placen! Dakle nisu oni krivi sto je neko za njih dao ponudu takvu kakvu je dao. Stvar je u sledecem: Le talek, Donald, Kanga i jos ko zna koliko pre njih su potpisali ugovor za neke pare i na ODREDJENI VREMENSKI PERIOD!!! Zasto im klub nije ponudio ugovor na 4 godine i onda ovih problema ne bi bilo?! Nije zato sto su se opekli 1000 puta (Parker mi prvi pada na pamet). Znaci duzina ugovora je takva da bi se klub zastitio ako taj kome se nudi ispadne truba, ali ujedno i takav da ako bude dobar moze da se proda i uzme neka para. Problem nastaje kada klub promasi vreme kada treba prodati igraca (da bi zaradili trebali su ih prodati letos) ali onda dolazis na to da li bi uopste igrali Evropu jesenas bez njih. U svakom slucaju oni su svoje plate zaradili i ni jedan od njih troice nije promasaj i sa moje strane zelim im sve najbolje u daljoj karijeri