Zvezda poziva "delije" na glasanje o novom grbu, u igri tri rešenja!

Autor: Ivan Cvetković
subota 22.06.2019.
11:32
Izvor: Sportske.net, FK Crvena zvezda

Navijači mogu da glasaju putem mobilne aplikacije.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Odluka kluba doneta na inicijativu članova Skupštine jeste da članovi Crvene zvezde učestvuju u kreiranju grba koji će biti aktuelan od sezone 2020/21.

Svi zvezdaši koji se učlane u klub ili obnove članstvo će steći privilegiju da kroz glasanje u Zvezdinoj aplikaciji za mobilne telefone odluče kako će izgledati naš grb.

Članovi kluba će birati jedno od tri ponuđena rešenja rasporeda zvezdica iznad grba, glasanje će trajati 28, 29. i 30. juna.

Ovako izgledaju tri moguća grba.

Grb Crvena zvezda

Kod prvog rešenja zadržava se veličina zvezdica i razmak između istih sa postojećeg grba sa dve zvezdice, a razlika je u tome što je u horizontalnoj orijentaciji dodata jedna zvezdica. Na ovaj način zadržavani su veličina i razmak zvezdica, uz dodatak treće zvezdice.

U drugom predlogu zadržavamo veličinu zvezdica, a dodatna, treća, postavljena je u sredinu iznad dve bočne zvezdice. Na ovaj način dobija se uniformisana konstrukcija, gde trougao koji čine zvezdice odgovara špicu koji čini donji deo grba. Takođe, podignuta zvezdica naglašava izuzetno dostignuće i posebnost osvajanja tridesete titule.

Zvezdice su kod trećeg predloga postavljene u istoj kompoziciji i odnosu kao kod prvog predloga, s tim što je kompozicija veća, tako da sada zvezdice zauzimaju prostor od leve do desne ivice grba. Na ovaj način se potencira sama važnost zvezdica kao simbola dostignuća u okviru grba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Saturday, 22.06.2019
20:51

Ovaj u sredini!

avatar
Shimika
Saturday, 22.06.2019
15:31

Prvi je najlepsi, sa Manjim zvezdicama u nizu, diskretno...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 22.06.2019
11:54

Meni se najvise dopada treci.

avatar
Toledo
Saturday, 22.06.2019
11:46

Jedino prihvatljivo resenje je grb broj 1.Ovo ostalo je smesno skroz.

avatar
REVOLT OF MILAN
Saturday, 22.06.2019
11:39

ZadrzavaMO? A koga zovu na glasanje za kosarku? Taman mogu jedan lep pentagramic da naprave od tri zvezdice za fudbal i dve zvezdice za kosarku, zvezdice unutar zvezdice.