Zvezda ''povukla nogu'', Partizan uzvratio, ali ne istom merom!

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.05.2019.
18:09
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Razlika je i dalje drastična, hoće li se to videti na terenu?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Dan pred poslednji meč u sezoni i borbu za trofej Kupa Srbije, čelni ljudi Crvene zvezde i Partizana pokušavaju da dodatno motivišu svoje fudbalere.


Ovog popodneva ''Telegraf'' otkriva da je uprava crno-belih odlučila da duplira premije za osvajanje Kupa, u odnosu na one koje su predviđene ugovorima igrača sa klubom iz Humske.

U ugovorima je navedena suma od 5.000 evra na ime premija za trofej u Kupu, a zahvaljujući današnjoj odluci uprave, fudbaleri Partizana će moći da računaju na nagradu od po 10.000 evra u slučaju sutrašnje pobede nad Zvezdom.

To je, ipak, i dalje 50 posto manje u odnosu na nagrade obećane Zvezdinim fudbalerima...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
noxovac993
Wednesday, 22.05.2019
18:45

Cu 5000 pa ovo je samo zvezdana po 100e i dosta.

avatar
peca
Wednesday, 22.05.2019
18:16

Bas lepe vesti.Bogati nam klubovi.Dele lovu sakom i kapom.A za crkavicu povecanja plata i penzija kazu nema prostora!
Pa vi letite da gledate te bogatase!!

avatar
Slobodan Dragojevic
Wednesday, 22.05.2019
18:48

Kakve veze imaju plate i penzije sa bogatim sportistima?Bilo to fudbaleri,Djoković ili Bogdanović!O životnom standardu misliš kada uzmeš olovku u ruke pre glasanja.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 22.05.2019
18:50

Partizanove finansije ne utiču na plate i penzije građana i svako poređenje sa zvezdom koju država finansira decenijama je ili zlonamerno ili neznanje. Partizan je sposoban da se sam izdržava, ali pošto ga zvezda finansijski ugrožava onda država pokušava smešnim sponzorstvom telekoma da ubere poene kako pomaže Partizan. Odmah neka povuku svojih 670k € godišnje i Partizan može s kamatom da im vrati sve što su do sada uložili u njega tim sponzorstvom samo ako obezbede regularnu ligu. E, tada zvezdi ne bi pomoglo ni da joj dupliraju sponzorstvo već bi morali da joj daju mnogo više od toga i zato im se ne isplati regularna liga, a i ovako navodno pomažu Partizanu novcem tek koliko da ne može da se kaže da država ništa ne daje Partizanu.