Zvezda povela, ali opet će biti posla za Zdravka Jokića!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.11.2020.
19:24
Izvor: Sportske.net

Sudija nije primetio važan detalj?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Crvena zvezda je povela u 17. minutu meča protiv ekipe Rada večeras na ''Marakani'', gol je postigao Milan Pavkov, ali ova situacija će sigurno večeras biti analizirana na TV Arena Sport.

Razlog - Pavkov je tokom duela sa Stojsavljevićem loptu najpre zahvatio levom rukom, a kada se oslobodio svog čuvara lako je savladao golmana Kahrimana.

Sudije nisu primetile ovaj detalj, nisu ništa signalizirale i gol je priznat.

Tu situaciju i gol Pavkova možete da vidite OVDE.

Međutim, vrlo brzo su viđene još dve sporne situacije u kaznenom prostoru Rada, kada je najpre Gavrić pao posle jednog duela, onda i Spiridonović nedugo zatim, ali se sudija Andrija Stojanović nije oglasio, iako su domaći tražili jedanaesterac u svoju korist.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Capitano
Sunday, 29.11.2020
20:54

Hoce, i bas me interesuje sta ce da kaze za penal koji nam nije sviran!

avatar
Realni Arthur
Sunday, 29.11.2020
20:50

Zasto da ima posla za Jokica, nema tu posla za nikog, ruka je i tacka. Graske se desavaju, pa na svetskom prvenstvu se desavaju ovakve greseke, i zato dosta vise Grobari, te cirkus te ovo, te ono,zaista Zvezda je najkvalitetnija i to dokazuje, pa zato uzivajte u vasoj pobedi, jer mislim da odavno Partizan nije odigrao tako dobro kao protiv TSC. Bilo sta reci ili krenuti na teorije zavere bilo bi smesno, zato sto ako bas hocemo , jedan cist penal nije sviran Zvezdi, ali nema veze. Eto prva stvar sto sam naveo da je bila ruka! Zvezda zaista igra dobro stvara sanse i valjda ce da se ukaze sansa dvojici mladjih igraca. Srecno do pobede Zvezdo, a cestitke Partizanu na dobroj igri i pobedu protiv TSC-a.

avatar
nemam pojma
Sunday, 29.11.2020
20:41

Kakav jokić, šta nam vređate inteligenciju i vid. Da li on treba da nam objašnjava da pas rukom nije dozvoljen? Vidić lepo reče, sve se i dalje ponavlja. SRAMOTA!!!

avatar
Luka Laban db
Sunday, 29.11.2020
20:29

i cirkus se nastavlja....hehehe