Zvezda potvrdila, STIGAO JE!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.09.2018.
15:02
Izvor: Sportske.net

O tome se pričalo ova dva dana, evo i potvrde.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda, kako je i najavljeno, tokom taktičke pripreme za sutrašnju utamicu prvog kola Lige šampiona sa Napolijem ima pomoć i Siniše Mihajlovića, koji je već doputovao iz Italije i danas se sastao sa čelnim ljudima crveno-belih, kao i šefom struke Vladanom Milojevićem.

Crvena zvezda je na svojoj Fejsbuk stranici objavila zajedničku fotografiju Mihajlovića sa Milojevićem, Terzićem i počasnim predsednikom kluba Draganom Džajićem, uz poruku:

''Naša legenda Siniša Mihajlović, koji je igrao i u Italiji, a sa klupe je i predvodio brojne klubove sa Apenina, došao je da podrži naš tim pred početak Lige šampiona''.

Podsetimo, najpre je u interjuu ''Novostima'' generalni direktor Zvezdan Terzić otkrio da je Mihajlović već desetak dana na raspolaganju za svaku vrstu pomoći treneru Vladanu Milojeviću, a na današnjoj konferenciji za medije, i Zvezdin šef struke je potvrdio da je u kontaktu sa Mihajlovićem.

"Istina je, čuo sam se sa gospodinom Mihajlovićem i razmenili smo nekoliko podataka fudbalskih, ali ne bih ulazio u detalje. Javno se zahvaljujem Mihajloviću na svim savetima koje mi je uputio", izjavio je Milojević pred novinarima, a onda se pojavila i ova objava na Zvezdinoj Fejsbuk stranici.

Dakle, Napolitanci neće uspeti bilo šta da sakriju od Zvezde, Miha ih odlično poznaje...
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nebojsa Sin
Monday, 17.09.2018
15:57

Napoli neće moći ništa da sakrije? Hahahhaha, ima viktorije da igraju nećete izaći sa svoje polovine. Ionako igrate bunker tako da njihova taktika nije ni bitna....

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Monday, 17.09.2018
15:23

Kad se vladan zazeli pet novih igraca:-D, on posalje mrkelu u selo da vraca (a moze i ''on zamoli aciku da uzme harac(a)''), sever peva, zemlja se menja (citaj: smanjuje) samo nema sanse da za zvezdu para nema, samo nema sanse da za zvezdu para nema.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 17.09.2018
15:19

Svi za jednoga jedan za sve, to je Zvezda, to je ponos Srbije.

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Monday, 17.09.2018
15:05

Brkic, Ignjovski, Radovanovic, Stevanovic, Djuricic and M. Scepovic like this. Cak mozda ni Tosic nije trebao da igra (po meni ni Nastasic), ali, ova 6-ica...

avatar
Srba Stamenkovic
Monday, 17.09.2018
15:41

Radovanovic nije toliko los. Brkic , po meni strasno precenjen golman tada, je ipak bio startni golman Sijene i Udinezea, Djuricic je bio odlican u Herenvenu i dao 4 gola u kvalifikacijama, Ignjovski bio standardan u Verderu. Bilo je i gorih od njih tad po meni Raca Petrovic, Mijailovic, Lekic.

avatar
Srba Stamenkovic
Monday, 17.09.2018
18:09

Pogledaj gde je danas Radovanovic a, gde je danas Petrovic. Alen OK, dobro mozda zato sto je igrao za Partizan. Meni iskreno Brkic bi bio drugi-treci golman tad, starter ne sigurno, Stevanovic i Scepovic ne bi bili ni na spisku. Sto se Beograda tice tu se slazem apsolutno.

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Monday, 17.09.2018
15:49

RACA?! Raca je za sve njih osim mozda za Stevanovica i Djuricica Mesi. Radovanovic sigurno nije za 23, tesko da je cak i tad bio za neki siri spisak, ima tu dugu loptu i to je sve. Od svih tih koje sam nabrojao, jedino je Alen OK odigrao i donekle su mogli da prodju Ignjovski i Djuricic, ali, zato ostala trojica. Inace, ni u Beogradu se nije proslavio sastavom, i Tadic i Sulejmani su MORALI da pocnu.