Zvezda poslala veoma važnu poruku "delijama" u Kopenhagenu!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 13.08.2019.
15:09
Izvor: Sportske.net, FK Crvena zvezda

Objavljen i broj navijača.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Danas od 20 časova fudbaleri Crvene zvezde će odigrati revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kopenhagena.

Izabranici Vladana Milojevića će na gostovanju šampionu Danske imati podršku 1750 zvezdaša, a pred utakmicu koja bi srpskom klubu mogla da donese jesen u Evropi Zvezda podeseća da je na tribinu zabranjeno unošenje sitnih, tvrdih predmeta poput novčića i upaljača.

Sav metalni novac, ali i upaljači i ostali slični tvrdi predmeti će biti oduzimani na ulazu od strane redsrske službe, te zvezdaši koji će klub bodriti sa tribina stadiona Parken ne smeju da unose ništa što spada u ovu grupu predmeta.

Podsetimo, Crvena zvezda i Kopenhagen su u Beogradu remizirali rezultatom 1:1.

Bolji iz ovog dvomeča će se plasirati u plej-of Lige šampiona gde će odmeriti snage sa Jang Bojsom, dok će poraženi nastaviti takmičenje u plej-ofu Lige Evrope protiv pobednika duela Helsinki - Riga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RašaNoviSad
Tuesday, 13.08.2019
15:46

После кратких преговора данас је постигнут договор између директора Фудбалског клуба Војводина и „Србијагаса“ , Душана Бајатовића и власника реномиране компаније „Енерготехника Јужна Бачка“, Драгољуба Збиљића о заједничком наступу у сезони 2019/2020, наводи се у саопштењу за јавност ФК Војводина.