Zvezda poslala napadača u Suboticu

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.01.2018.
11:11
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Superligaš sa severa Bačke dobio na pozajmicu napadača Crvene zvezde.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Vicešampion Srbije i subotički Spartak nastavljaju sa dobrom saradnjom, što potvrđuju poslednja dva posla koja su dogovorena.

Crveno-beli su pre samo nekoliko dana od Spartaka kupili levog beka Stefana Hajdina, a danas je dogovoreno da put Subotice krene mladi napadač Crvene zvezde.

Nakon šest meseci provedenih u Borcu Vanja Vučićević će na proleće igrati za Spartak kao pozajmljen igrač Crvene zvezde.

Bivši fudbaler Čukaričkog imao je dva velika peha tokom jesenjeg dela prvenstva pa se nije naigrao fudbala u Borcu. Najpre je doživeo potres mozga, a zatim i povredu metatarzalne kosti od koje se oporavljao dva meseca.

Talentovani napadač vratio se treninzima i spreman je da na proleće krene sa dokazivanjem Vladanu Milojeviću u dresu subotičkog Spartaka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Thursday, 18.01.2018
22:53

odlicna odluka.

avatar
odjava
Thursday, 18.01.2018
20:56

ovi u zvezdi zaboravljaju da je spartak 3 . na tabeli i da je skoro bolji od zvezde i da nije spartak to sto su graficar sopot ili teleoptik.

avatar
Pixi G0L iz kornera
Thursday, 18.01.2018
13:37

Nadam ce da ce Vucicevic brzo prevazici ovaj tezak period za njega i da ce se sto pre vratiti u Zvezdu jer ima sve kvalitete da bude dobar napadac.