Zvezda ponudila Joviću produžetak saradnje

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 10.01.2015.
11:37
Izvor: Sportske.net

Šampion Srbije rešen je da u svojim redovima zadrži jednog od najtalentovanijih napadača koje naša zemlja ima zbog čega je za Luku Jovića spremio ugovor.

Beta/FKCrvenaZvezda/Starsportphoto/Srđan Stevanović
Beta/FKCrvenaZvezda/Starsportphoto/Srđan Stevanović

Povezane vesti

Jedan od najperspektivnijih napadača koje naša zemlja trenutno ima još uvek nije dokazao svoj potencijal u dresu Crvene zvezde što ne znači da su na stadionu "Rajko Mitić" izgubili poverenje u Luku Jovića.

Mladić rođen u Bijeljini imaće priliku da tokom prolećnog dela sezone nastupa za prvi tim a u Zvezdi su rešeni da ga zadrže i nakon isteka ugovora koji je na snazi.

Sedamnaestogodišnji Luka Jović postaće punoletan 23. decembra tekuće godine a sedam dana kasnije ističe mu ugovor koji bi u tekućem prelaznom roku mogao da produži do leta 2017. godine.

To znači da u Zvezdi nemaju način da Jovića vežu na duži vremenski period ali bi čak i ugovor na godinu i po dana bio zadovoljavajuć imajući u vidu aktuelnu situaciju u klubu iz Ljutice Bogdana.

Podsetimo da 20% prava na Luku Jovića ima menadžerska agencija Pinija Zahavija koja je za to "zadovoljstvo" u 2014. godini platila Crvenoj zvezdi 400.000 evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 10.01.2015
13:42

Necemo bre Jovica! Mali bre ne moze prazan gol da potrefi! On nije za sampiona Srbije i nema razloga da sampion Srbije potpisuje ugovor sa njim. Necemo ga, neka se kali u zvezdi a sedmostroku uzastopni sampion Srbije ima svoje igrace.