Zvezda ponovo u Top 100! Miloje: ''Puno mi je srce''

Autor: Beta Beta
sreda 01.08.2018.
22:42
Izvor: Beta

Šef struke šampiona Srbije presrećan ne samo zbog plasmana u treće kolo, nego i zbog još jednog podatka koji je saznao posle meča u Marijampolju.

Sportske.net/Aleksandar Milošević
Sportske.net/Aleksandar Milošević

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je večeras da je njegova ekipa zasluženo slavila u dvomeču protiv Suduve.

"Zasluženo smo pobedili danas. Smem da kažem da je prva utakmica prelomila, a čestitao bih Suduvi na dobroj igri. Napravili su istorijski rezultat izbacivanjem jednog učesnika Lige šampiona, APOEL-a, i to nam je i bio reper da shvatimo koliko su ozbiljna ekipa. Pokušali su danas da nas iznenade promenom formacije, ali brzo smo se prilagodili tome i diktirali smo ritam utakmice", rekao je Milojević.

Fudbaleri Zvezde pobedili su večeras u gostima litvansku Suduvu sa 2:0, pa su se tako sa ukupnim rezultatom od 5:0 plasirali u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Golove za večerašnjem meču postigli su El Fardu Ben i i Nemanja Radonjić.

"Radujem se pobedi i na golove gledam kao na rezultat kolektivne igre. Ne gledam to individualno, drago mi je zbog igrača koji postižu golove jer im podiže samopouzdanje. Uvek se radujem kada ekipa postigne gol, ovo je kolektivan sport i golovi su rezultat timske igre i zalaganja", rekao je Milojević.

Posle današnje pobede, Crvena zvezda se prvi put posle 1996. godine našla među 100 najboljih evropskih klubova. Tačnije, Crvena zvezda se od večeras nalazi na 99. mestu.

"Lep statistčki podatak, puno mi je srce. Ali, to nas obavezuje da damo sve od sebe, da probamo da dovedemo ovu generaciju koliko god možemo visoko, jer Crvena zvezda to stvarno zaslužuje sa svojom istorijom i publikom. Drago mi je i nadam se da ćemo samo da rastemo", rekao je trener Zvezde.

Zvezda će u narednom kolu kvalifikacija igrati protiv slovačkog Spartaka iz Trnave koji je eliminisao poljsku Legiju.

"Bili smo fokusirani na današnju utakmicu, a do Spartaka ima vremena. Prethodno i u subotu imamo utakmicu domaćeg prvenstva, i ima vremena da se razmišlja i o Spartaku iz Trnave", rekao je Milojević.

Milojević je istakao da za njega nije iznenađenje što je Spartak izbacio Legiju.

"Radi se o dobroj ekipi, ali nismo ih do sada mnogo pratili. Nije za mene iznenađenje to što su izbacili Legiju, moramo da izbacimo to iz glave, nema u fudbalu iznenađenja. Danas se dobar fudbal igra svuda i svako može da izbaci svakoga. Slovačka liga je veoma jaka. Vidite i po ostalim rezultatima kako prolaze neke ekipe za koje to ne očekujemo, ali moramo da promenimo svoje razmišljanje", rekao je Milojević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Flari
Thursday, 02.08.2018
07:30

Miloju blanko cek da upise cifru za naredni ugovor. Svaka cast Miloje.

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Thursday, 02.08.2018
04:48

Ta Uefina lista sluzi samo za neku internu statistiku, nista vise. Kakav zakljucak se moze izvaditi od cinjenice da Inter, Sampdorija, Atalanta, Stutgart...su iza Dinama Is Zagreba i Partizana?

avatar
Grobaris Totalitare
Thursday, 02.08.2018
00:57

A nekad je bila prva..
(Ovo nije uvreda nego samo tuzna cinjenica na koje niske grane nam je pao fudbal kad se neko raduje jer je u TOP100)

avatar
svojnasvome
Thursday, 02.08.2018
00:28

Ma treba malo vise godina praviti dobre reze za prvih 100....morate videti sta sve partizan ima po tom pitanju....Letonija Litvanija Slovačka.....da su naručivali ne bi tako naručili.......odmah da sprecim komentare, partizan je ocajan, ove godine pogotovo tako da nije reper ni za sta....cestitam titulu zvezdi jer realno smo vise nego neozbiljan klub....

avatar
nemam pojma
Thursday, 02.08.2018
00:04

zvezda je 119. po uefa club coefficients a ne 99. 64. Maribor, 77. Dinamo, 79.Partizan, 91. Rijeka. 99. mesto dele Hofenhajm i berlinska Herta.

avatar
dr Milojević
Thursday, 02.08.2018
00:58
avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 01.08.2018
23:54

Милоје нам је дошао као спаситељ. Као да је од Бога дошао.