Zvezda ponovo na +4 u odnosu na Partizan

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 29.04.2018.
12:21
Izvor: Sportske.net

Borba za titulu u Omladinskoj ligi Srbije biće puna uzbuđenja do samog kraja. Partizan juče prišao na bod zaostatka, Zvezda novom pobedom ponovo otišla na +4.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Za vikend su na programu bile utakmice 24. kola Omladinske lige Srbije u kojoj tri ekipe vode veliku borbu za šampionsku titulu.

Partizan je u subotu savladao Vojvodinu u Novom Sadu posle preokreta 1:2 (1:0) tako da je noćio na -1 u odnosu na vodeću Zvezdu.

Ekipa Vojvodine povela je golom Marka Mandića već u 8. minutu, ali su crno-beli u nastavku uspeli da preokrenu. Najpre je Aleksa Janković vratio Partizan u život, a kada se činilo da će doći do podele plena rezervista Aleksa Ilić iskoristio je loše postavljanje odbrane domaćeg tima i doneo Partizanu sva tri boda.

Nakon pobede Partizana pritisak je bio na omladincima Crvene zvezde koji su danas gostovali na Karaburmi.

Gosti su uspešno prebrodili i gostovanje na "Omladinskom stadionu" i rezultatom 3:1 savladali OFK Beograd, čime su upisali nova tri boda i ponovo otišli na +4 u odnosu na Partizan.

Trećeplasirani Brodarac u okviru 24. kola gostuje Inđiji, a ta utakmica počela je u 11 časova.

U sledećem kolu Partizan doćekuje niški Radnički, dok bi Zvezda trebalo da ima lagan posao u susretu sa poslednjeplasiranim Moravac Orionom iz Mrštana. Aktuelni šampion Brodarac ugostiće OFK Beograd.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke