Zvezda - Počeli fini radovi pred Florijanu

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 26.06.2017.
21:59
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Pojačani mladim reprezentativcima i Gelorom Kangom fudbaleri Crvene zvezde odradili su tokom popodneva prvi trening nakon povratka sa Zlatibora.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde započeli su večeras završnu fazu priprema za novu sezonu, a možda je bolje reći da su od ponedeljka krenuli sa finim radovima uoči duela sa Florijanom.

Nakon povratka sa Zlatibora trener Vladan Milojević dao je igračima dan odmora, a večeras je tim ponovo počeo sa treninzima i završnim pripremama za meč koji ga očekuje u četvrtak.

Omladinci koji su radili sa prvim timom na Zlatiboru dobili su voljno do početka njihovih priprema, ali su se zato na treningu pojavili mladi reprezentativci Filipa Manojlović i Mihailo Ristić, kao i Gabonac Gelor Kanga.

Reprezentativac Gabona dobio je dopust da se ekipi priključi nešto kasnije zbog obaveza koje je imao u nacionalnom timu, ali i zbog činjenice da novi trener na njega ne može da računa u prvom meču sa Florijanom zbog suspenzije koju vuče iz prethodne sezone.

Golman Filip Manojlović radio je punom parom i ne bi bilo iznenađenje ukoliko baš on u četvrtak stane na gol, dok je Mihailo Ristić trčkarao oko terena sa Kangom.

Sa ekipom nije trenirao Srđan Plavšić jer se nalazi pred realizacijom transfera u prašku Spartu.

Večerašnji trening sa tribina su posmatrali i članovi Upravnog odbora na čelu sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem čime je klupsko rukovodstvo dalo podršku ekipi pred start sezone.

Crvena zvezda će svoj prvi takmičarski meč u novoj sezoni odigrati 29. juna na domaćem terenu, a protivnik u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope biće joj malteška Florijana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Budzumburac1989
Tuesday, 27.06.2017
11:10

Navijac sam Zvezde I to veliki. Ali ovo su ludorije I tesko da cemo u evropu. Tesko da ce vratiti poverenje mnogih navijaca.... svake godine ista prica.... necu odustati od Zvezde ali ovo je smejurija.... NAPRED ZVEZDO!!!

avatar
Branislav
Tuesday, 27.06.2017
02:57

Transferi se kasno obavljaju, a isti se ne bi ni obavljali da forsiramo svoju decu kao i svaki iole normalan klub u svetu.