Zvezda počela sa radom u Tuskoj - Sutra dve utakmice, Milić najavljuje pobede

Autor: Darko Mitrović
subota 27.01.2018.
14:09
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Zvezdina ekspedicija juče se preselila u Antaliju, gde se ekspresno privikla na odlične uslove, a već sutra crveno-bele očekuju dve provere.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Prvi trening je već odražen tokom ranog prepodneva po našem vremenu, a posle treninga je svoje prve utiske iz Turske za klupski sajt izneo Nemanja Milić.

''Vreme je odlično za treniranje, prija nam ovih 16 stepeni. Lep je ambijent za rad, uslovi u hotelu su odlični, teren je fantastičan. Atmosfera među igračima je uvek pozitivna, gde god da smo i koliko god naporno da radimo. Naša ekipa je sastavljena od izuzetno dobrih i pozitivnih momaka tako da uživamo u radu'', poručuje Milić.

On je bio strelac za Zvezdu u poslednjoj proveri pred dolazak u Tursku, u pobedi nad BASK-om od 4:1 i u odličnom raspoloženju je stigao na završni deo priprema.

''Svaki gol je važan, nevezano od imena protivnika ili tipa utakmice. Dobra igra mnogo znači za samopouzdanje i drago mi je što je na početku priprema lopta ušla u mrežu, sigurno da će mi to biti podstrek za dalji rad'', izjavio je Milić.

Zvezda će sutra odigrati još dve utakmice - od 15 časova jedan tim igraće sa Suduvom iz Litvanije, a drugi od 18 časova sa Dinamom iz Bresta.

Milić najavljuje oba trijumfa.

''Pre svega odlično radimo i treniramo i to se mora odraziti na igru. Svaku utakmicu, nebito da li je ona prijateljska, prvenstvena ili u Ligi Evrope, shvatamo maksimalno ozbiljno i pristupamo joj na isti način. Mislim da sutra ne bi trebalo da imamo poblema i da ćemo oba meča rešiti u svoju korist'', izjavio je Milić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke